Приватні лікарі Вінниці

Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Вінниця, вул. Київська, 5
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Оксана Михайлівна займається лікуванням хвороб, що мають алергічну природу. В область її професійного інтересу входить лікування кропив'янки, полінозу, бронхіальної астми, інсектної/лікарської/харчової алергії. Лікар Прусська проводить елімінаційну терапію (при якій виключається контакт з алергеном), фармакотерапію, специфічну імунотерапію (алергії-вакцинацію)
Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Віра Петрівна лікар педіатр з великим стажем роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Проводить обов'язковий скринінг обстеження дітям першого року життя, грамотний підхід до постановки діагнозу і адекватного лікування в разі хвороби Вашої дитини.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Валентина Миколаївна обіймає посаду головного лікаря в клініці «Центр-В». Є досвідченим оториноларингологом, який має вищу кваліфікаційну категорію. Валентина Миколаївна спеціалізується на діагностуванні та подальшому лікуванні хвороб, що вражають органи слуху, ніс, горло і гортань. Лікар Цебрик використовує новітні методики діагностування, лікування хвороб ЛОР-профілю: ендоскопію, радіохвильової хірургію, фізіотерапевтичні процедури. Веде прийом дорослих і дітей
Вовчук Олег Михайлович — хірург, онкодерматолог, кандидат медичних наук, викладач Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Більше 30-ти років займається діагностуванням новоутворень шкіри і їх успішним лікуванням
Вінниця, вул. Зодчих, 7
Офтальмолог, займається лікуванням аномалій рефракції, дистрофічних і запальних захворювань ока (переднього і заднього відрізка), термінальної глаукоми, що болить. Використовує хірургічні та лазерні методи лікування.
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Ярослав Володимирович займається лікуванням хвороб по терапевтичного профілю, реабілітацією пацієнтів після інфарктів / інсультів, немедикаментозним лікуванням різних захворювань.
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Лікар-педіатр другої категорії. На високому рівні володіє практичними навичками, необхідними для роботи. Має досвід роботи в стаціонарі і дитячій поліклініці. Професійні інтереси - лікування дитячих вірусних і бактеріальних хвороб, гельмінтозів, паразитарних хвороб, кишкових інфекцій. Також проводить патронаж новонароджених.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Тетяна Іванівна лікар психіатр, який в своїй роботі використовує новітні методики психоаналізу та кращі практики поліпшення психоемоційного стану. При необхідності – підбере якісне і ефективне медикаментозне лікування.
Вінниця, вул. Київська, 5
Сімейний лікар Попик Зінаїда Володимирівна має великий досвід в лікуванні широкого спектра найпоширеніших захворювань. Професійна підготовка Зінаїди Володимирівни дозволяє грамотно займатися профілактикою, діагностувати і лікувати велику кількість проблем зі здоров'ям, з якими звертаються пацієнти.
Редько Тетяна Георгіївна
Вінниця, Хмельницьке шосе, 23, каб.115
Лікар працює на основі evidence based medicine (доказова медицина), це дає можливість пацієнту отримати найкращий результат за найкоротший час, без зайвих аналізів, з алгоритмами та схемами виключно доведенної ефективності.