Валентина Василівна - акушер-гінеколог. Лікар спеціалізується на питаннях планування та ведення вагітності, а також бере участь в родовому процесі. Привертає вагітних на лабораторні та інструментальні дослідження. Оцінює загальний стан жінки і дитини. Визначає оптимальний варіант розродження
Лікар акушер-гінеколог, мамолог, кандидат медичних наук має 35 років стажу з них 30 років роботи в пологовому будинку. Марина Леонтіївна володіє класичними хірургічними методиками, усіма методиками малих операцій та новітніми технологіями в естетичній гінекології: ниткова пластика, звуження та біоревіталізація гіалуроновою кислотою, введення біоідентичних пілет
Чому я працюю лікарем?
Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Галина Костянтинівна - дитячий лікар-отоларинголог вищої кваліфікаційної категорії. Здійснює терапію захворювань, пов'язаних з вухами, горлом, носом у дітей. Володіє великим спектром маніпуляцій ЛОР-профілю.
Оксана Миколаївна - лікар терапевт. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні гострих та хронічних хвороб терапевтичного профілю. Також лікар має досвід роботи у Вінницькому міському клінічному пологовому будинку «Жіноча консультація»