Приватні лікарі Вінниці

Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 92 (2 поверх)
Вінниця, проспект Юності 16 Б
Вінниця, вул. Янгеля, 58
Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Займається наданням всіх видів медичної допомоги за профілем оториноларингології. Дмитро Євгенович спеціалізується на лікуванні синуситів, тонзилітів, гострих / хронічних ларингітів, ларинготрахеїтів. Він проводить внутрішньогортанні вливання, розкриває паратонзилярні абсцеси, видаляє сірчані пробки і чужорідні тіла з вуха, продуває слухові труби та ін.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Лікар Махнач займається діагностуванням та лікуванням хронічних / гострих хвороб, що виникають в ЛОР-органах (наприклад, ларингіту, абсцесів в ЛОР-органах, гайморитів, аденоїдитів і ін.). Максим Владиславович в роботі використовує новітні методики лікування. Так, він проводить радіохвильову каутеризацію нижніх носових раковин з метою лікування гіпертрофічних, вазомоторних і алергічних ринітів, а при лікуванні хронічного тонзиліту використовує апарат «Тонзіллор-М».
Вінниця, вул. Космонавтів, 39
Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Вінниця, вул. Київська, 5
Євгенія Андріївна - оториноларинголог з 8-річним стажем роботи. Вона спеціалізується на лікуванні захворювань, що вражають ніс, органи слуху, гортань і горло. В область професійних інтересів доктора Барціховського входить лікування ринітів, гайморитів, синуситів, втрати слуху і ін.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Дмитро Анатолійович обіймає посаду заступника головного лікаря за профілем лікувальної роботи в МЦ «Центр-В». В область професійних інтересів доктора Багрій входить консультування людей, у яких спостерігаються скарги на здоров'я серцево-судинної системи. До доктора Багрій звертаються з порушенням пуринового обміну, вуглеводного обміну, високим рівнем холестерину і ін. станами.
Вінниця, вулиця Винниченка, 18/1
Є директором в Миколаївській філії вертебрального оздоровчого центру Євмінова, лікар-нейрохірург. Професійні інтереси - лікування порушення постави, грижі, сколіозу, спондилолістеза, протрузій міжхребцевих дисків.
Ординський Олег Петрович
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Має значний досвід надання ургентної допомоги, стаціонарного лікування, досвід проведення хірургічних операцій становить більше 25 років. Виконує масаж простати, контактну літотрипсії (дроблення).
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Світлана Миколаївна дитячий лікар невролог. Надає допомогу дітям з перманентним головним болем, енурезом, заїканням, наявним онімінням в кінцівках, руховими порушеннями, нервовими тиками, та ін.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Лікар дитячий імунолог. Проводить оцінку імунного статусу пацієнта з порушеннями функції імунної системи, розробляє і складає диференційовану програму обстеження і лікування для дітей з імунною недостатністю та ін.