Чому я працюю лікарем?
Моя професія є моїм покликанням допомагати людям один із важливих принципів у ній.
Тому образ лікаря в уяві багатьох людей пов’язаний із надією й захистом. Кажуть, що лікар – це посередник між людиною і Богом. Дійсно, у багатьох ситуаціях лікар є останньою рятівною інстанцією для хворого
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталія Петрівна успішно допомагає діткам завдяки глибоким знанням та індивідуальному підходу до кожного.
Лікар має багаторічний досвід роботи з дітьми різного віку, в тому числі і новонародженими та є експертом у діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту.
«Центр гастроентерології та дієтології» пишається наявністю провідного спеціаліста в сфері дитячої гастроентерології та готовий надати вашій дитині професійну медичну допомогу, підтримку та рекомендації щодо харчування та способу життя.
Спеціаліст «Центру гастроентерології та дієтології» Наталія Володимирівна може запропонувати пацієнтам найновіші методи діагностики та лікування, адже вона завжди на вістрі сучасних медичних досягнень
Завдяки глибокими знаннями в діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту та сучасним медичним технологіям в «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталя Володимирівна забезпечить вам високоякісну медичну допомогу та допоможе підтримати ваше здоров'я на найвищому рівні.
Запишіться на консультацію і відчуйте різницю професійного підходу до лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
Лікарка-кардіолог, асистент кафедри внутрішньої медицини #1 ВНМУ ім. М.І. Пирогова, PhD. Лікарську діяльність розпочала після закінчення інтернатури у 2017 році. Активно займається науковою роботою, в 2021 році захистила дисертацію та здобула науковий ступінь доктора філософії. Має більше 30-ти наукових публікацій, як в Україні, так і за ії межами. Дійсний член Європейського Товариства Кардіологів (ESH) та Європейського Товариства з Атеросклерозу (EAS).