Вінниця

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психіатр Купрін  Ярослав  Олегович на Doc.ua
Виконує весь спектр поліклінічних, діагностичних і лікувальних маніпуляцій. Має великий досвід роботи у лікуванні психіатричних захворювань у різних медичних закладах.
Лікар Гастроентеролог Балинська Ганна Миколаївна на Doc.ua
Анна Миколаївна - досвідчений лікар, професійні інтереси якого охоплюють лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Проводить консультативний прийом, діагностування хвороб травної системи, призначає курс терапії.
Лікар Офтальмолог Мазулова Оксана Петрівна на Doc.ua
Офтальмолог першої категорії, напрямки роботи: вимірювання внутрішньоочного тиску, проведення рефрактометрії, біомікроскопії, огляд на широкий зіницю, проведення тесту Ширмера, підбір окулярів (прогресивні окуляри, для гіперметропії, міопії), підбір контактних лінз і навчання, масаж повік (мануальний), видалення стороннього тіла з ока, субкон'юнктивальні і парабульбарно ін'єкції.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Сайчук Ольга Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Акушер-гінеколог другої категорії. В область професійних інтересів даного фахівця входить лікування синдрому полікістозних яєчників, запальних захворювань жіночих статевих органів, жіночого безпліддя, папіломавірусної інфекції.
Лікар Терапевт Гринчак Наталія Вікторівна на Doc.ua
Терапевт першої категорії, займається лікуванням різних хвороб в неускладненій формі, компетентна в лікуванні захворювань гастроентерологічного, кардіологічного, пульмонологічного профілю.
Лікар Ендокринолог Мандрик Любов Степанівна на Doc.ua
Лікар ендокринолог займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету та його ускладнень, предіабету, патологій надниркових залоз, захворювань гіпофіза, ожиріння. Навчає підрахунку хлібних одиниць. Проводить корекцію і підбір дози інсулінотерапії
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Федишена Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Доктор Федишена займається діагностуванням та подальшим лікуванням юних пацієнтів. Тетяна Анатоліївна займається оцінкою фізичного і нервово-психічного розвитку дитини, також вона визначає дітей по групах здоров'я, виписує рекомендації по вигодовуванню дитини, щодо її виховання, веде профілактику хвороб хронічного перебігу.
Лікар Ендокринолог Легойда Олег Пилипович на Doc.ua
Олег Пилипович займається проведенням сучасної діагностики захворювань ендокринної системи. Індивідуально підбирає терапію для кожного пацієнта.
Лікар Невролог Присяжнюк  Любов  Вікторівна  на Doc.ua
Має великий досвід роботи у лікуванні неврологічних захворювань у різних медичних закладах. Виконує весь спектр поліклінічних, діагностичних і лікувальних маніпуляцій.
Лікар Дерматолог, Онколог, Хірург Вовчук Олег Михайлович на Doc.ua
Вовчук Олег Михайлович — хірург, онкодерматолог, кандидат медичних наук, викладач Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Більше 30-ти років займається діагностуванням новоутворень шкіри і їх успішним лікуванням