Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Євгенія Андріївна - оториноларинголог з 8-річним стажем роботи. Вона спеціалізується на лікуванні захворювань, що вражають ніс, органи слуху, гортань і горло. В область професійних інтересів доктора Барціховського входить лікування ринітів, гайморитів, синуситів, втрати слуху і ін.
Дмитро Анатолійович обіймає посаду заступника головного лікаря за профілем лікувальної роботи в МЦ «Центр-В». В область професійних інтересів доктора Багрій входить консультування людей, у яких спостерігаються скарги на здоров'я серцево-судинної системи. До доктора Багрій звертаються з порушенням пуринового обміну, вуглеводного обміну, високим рівнем холестерину і ін. станами.
Є директором в Миколаївській філії вертебрального оздоровчого центру Євмінова, лікар-нейрохірург. Професійні інтереси - лікування порушення постави, грижі, сколіозу, спондилолістеза, протрузій міжхребцевих дисків.
Має значний досвід надання ургентної допомоги, стаціонарного лікування, досвід проведення хірургічних операцій становить більше 25 років. Виконує масаж простати, контактну літотрипсії (дроблення).
Світлана Миколаївна дитячий лікар невролог. Надає допомогу дітям з перманентним головним болем, енурезом, заїканням, наявним онімінням в кінцівках, руховими порушеннями, нервовими тиками, та ін.
Лікар дитячий імунолог. Проводить оцінку імунного статусу пацієнта з порушеннями функції імунної системи, розробляє і складає диференційовану програму обстеження і лікування для дітей з імунною недостатністю та ін.
В область професійних інтересів Марини Миколаївни входить діагностування та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, доброякісних патологій тіла матки, яєчників, порушень менструального циклу, клімаксу, нетримання сечі, безпліддя.
Лікар спеціалізується на консультуванні з питань правильного харчування, збалансованого раціону, коригування ваги, порушення обміну речовин. Складає персональні програми корекції ваги, дієтичного харчування при різних захворюваннях