Приватні лікарі Вінниці

До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і патологій, як: головний біль судинної етіології, доброякісне пароксизмальне запаморочення, закупорка і стеноз прецеребральних і церебральних артерій, що не викликали інфаркту мозку, хронічна ішемія мозку, гіпертонічна енцефалопатія, транзиторні ішемічні атаки (ТІА), гострий мозковий інсульт (первинна та вторинна профілактика)
Лікар консультує та оглядає пацієнтів, проводить діагностику проблем за допомогою дерматоскопії. Робить електроексцизію СВЧ папілом, кондилом, себорейних кератом зі знеболюванням або без нього, а також кріодеструкцію папілом, бородавок, контагіозного молюску, мозолів, кріотерапію. Видаляє міліуми
Денис Вікторович дитячий лікар хірург, уролог, першої категорії. Проводить консервативне та хірургічне лікування захворювань сечостатевої системи.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Вінниця, вул. Космонавтів, 39
Лікар-дерматолог, косметолог. Займається лікуванням шкірних захворювань: почервоніння, короста, печення, біль і дискомфорт. Проводить ультразвукову, атравматичну, механічну, комбіновану чистку шкіри.
Василь Кирилович має великий досвід в діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи, судинних захворюваннях головного мозга.Проводіт реабілітаційну медицину після перенесених інсультів, черепно-мозкових травм. Займається консервативним лікуванням остеохондрозу хребта, міжхребетних протрузий і гриж, невритів і невралгії. Доктор володіє методикою паравертебральних і корінцевих знеболюючих блокад.
Наталія Юріївна - терапевт вищої кваліфікаційної категорії. Має у своєму розпорядженні більш ніж 40-річний досвід практичної медичної діяльності. Здійснює консультативний прийом, надає допомогу по загальтерапевтичному профілю.
Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, вимірювання артеріального тиску; запис і розшифровку ЕКГ; підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: аритмія серця, артеріальна гіпертензія, атеросклероз, вегетосудинна дистонія, інфаркт міокарда, ішемічна хвороба
Спеціаліст першої категорії, Руслан Вікторович Фальштинський займається діагностикою та лікуванням різних порушень і захворювань головного і спинного мозку, а також периферичної нервової системи, як вроджених, так і набутих.
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Вінниця, ул. Келецкая, 41
Проводить первинний огляд, розшифровує рентгенографію ділянки з ушкодженнями, надає ургентну допомогу, накладає гіпсові пов'язки, займається хірургічною обробкою ран, робить репозицію вивихів, переломів, видаляє пухлини м'яких тканин (доброякісні).