Приватні лікарі Вінниці

Лікар-терапевт, кардіолог. Проводить ультразвукову діагностику внутрішніх органів. Лікує такі захворювання як, ГРВІ, грип, кір, віспа, бронхіт, гастрит, панкреатит, захворювання сечовидільної системи. Постійний учасник професійних конференцій. Веде особистий медичний блог.
Вінниця, ул. Маяковского, 141
Педіатр вищої категорії зі стажем роботи - більше 30 років. Закінчила Вінницький Національний медичний університет ім. Н.І. Пирогова. Веде спостереження дітей з перших днів життя до 18-ти років. Оцінює розумовий, фізичний розвиток дитини відповідно до віку і статі, дає рекомендації батькам про правильний догляд за дитиною, належне харчування, профілактичні процедури. Діагностує захворювання бронхолегеневої системи, травного тракту, нервової та сечовидільної системи, проявляє інфекційні захворювання. Лікує простудні захворювання та гост
Вінниця, вул. Стуса, 16, офіс 3
Займає посаду заступника головного лікаря в клініці. Юрій Вікторович - фахівець з дерматології, мануальної терапії, рефлексотерапії. Він компетентний в проведенні хроносемантичої діагностики, вегетативно-резонансного тесту, електропунктурної діагностики.
Олеся Анатоліївна займається лікуванням та діагностикою офтальмологічних захворювань та патологій. Проводить консультації та огляд, пневмотонометрію (вимірювання внутрішньо очного тиску), комп'ютерну периметрію, рефрактометрію та ін
Олександр Миколайович проводить консультативний прийом, огляд, призначає схеми лікування, інтерпретує результати аналізів, Виконує спірографію. Займається лікуванням захворювань та патологій дихальної, травної, серцево-судинної системи
Людмила Болеславівна – практичний психолог, гештальт-терапевт, NLP – практик. Використовує метод символдрама. Спеціалізується на лікуванні психологічних розладів (в т. ч. сексуального характеру), криз, травм, прийняттям себе та інших. Проводить індивідуальну, групову терапію, консультування сімей, пар. Вирішує проблеми: низької самооцінки, ревнощів, втрати відносин.
Тетяна Сергіївна - невролог вищої лікарської категорії. Має у своєму розпорядженні значущим досвідом в лікуванні пацієнтів неврологічного профілю. Проводить консультативний прийом, спеціалізується на традиційних методиках терапії неврологічних захворювань.
Лікар спеціалізується на терапії. Займається лікуванням таких хвороб, як: отит, грип, панкреатит, анемія, ГРВІ, серцева недостатність, коліт, гастрит, бронхіт
Малик Світлана Леонідівна
Лікар першої категорії
До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і патологій, як: перинатальне пошкодження ЦНС, різного генезу, затримка моторного і стато-кінетичного розвитку, затримка мовного розвитку, ДЦП, синдром гіперактивної дитини, нервові тики, енурез, гіперкінези, головний біль, епісиндром, епілепсія , міастенія, спадкові захворювання нервової системи (міопатії, миотония, дегенерації), множинний склероз, наслідки ЧМТ, біль в спині, захворювання периферичної нервової системи (неврити, невропатії)
Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 92 (2 поверх)