Приватні лікарі Вінниці

Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Вінниця, вул. Київська, 5
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Оксана Михайлівна займається лікуванням хвороб, що мають алергічну природу. В область її професійного інтересу входить лікування кропив'янки, полінозу, бронхіальної астми, інсектної/лікарської/харчової алергії. Лікар Прусська проводить елімінаційну терапію (при якій виключається контакт з алергеном), фармакотерапію, специфічну імунотерапію (алергії-вакцинацію)
Має великий досвід роботи у лікуванні неврологічних захворювань у різних медичних закладах. Виконує весь спектр поліклінічних, діагностичних і лікувальних маніпуляцій.
Вінниця, вул. Пирогова, 3а
Віра Петрівна лікар педіатр з великим стажем роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Проводить обов'язковий скринінг обстеження дітям першого року життя, грамотний підхід до постановки діагнозу і адекватного лікування в разі хвороби Вашої дитини.
Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Проводить консультативний прийом, діагностику розладів, дифдіагностику психічних розладів, психофармакотерапію психічних розладів, психокорекцію. Лікує психоневрологічні захворювання, а також надає допомогу при алкогольній та наркологічній залежності
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
Валентина Миколаївна обіймає посаду головного лікаря в клініці «Центр-В». Є досвідченим оториноларингологом, який має вищу кваліфікаційну категорію. Валентина Миколаївна спеціалізується на діагностуванні та подальшому лікуванні хвороб, що вражають органи слуху, ніс, горло і гортань. Лікар Цебрик використовує новітні методики діагностування, лікування хвороб ЛОР-профілю: ендоскопію, радіохвильової хірургію, фізіотерапевтичні процедури. Веде прийом дорослих і дітей
Вовчук Олег Михайлович — хірург, онкодерматолог, кандидат медичних наук, викладач Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Більше 30-ти років займається діагностуванням новоутворень шкіри і їх успішним лікуванням
Лікар займається видаленням поверхневих сторонніх тіл кон‘юнктиви та рогівки, консервативним лікування глаукоми, веденням пацієнтів з діабетичною ретинопатією.
Вінниця, вул. Зодчих, 7
Офтальмолог, займається лікуванням аномалій рефракції, дистрофічних і запальних захворювань ока (переднього і заднього відрізка), термінальної глаукоми, що болить. Використовує хірургічні та лазерні методи лікування.