Вінниця
Лікар Гематолог Лисенко Дмитро Андрійович на Doc.ua

Відгуки про Лисенко Дмитро Андрійович

Доктор специализируется на гематологии. Проводит консультативный прием, осмотр, первичную диагностику, подбор схемы лечения. Лечит заболевания и патологии гематологического профиля. Доцент кафедры внутренней медицины Винницкого национального медицинского университета им. Н. Пирогова
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків

Інна 25 Вересень 2024
Я дуже задоволена лікарем і обслуговуванням. все мені дуже сподобалося, дякую, планую надалі звертатися!
Тетяна 03 Квітень 2024
Лікар одразу мене прийняв, навіть хвильки не чекала на прийом. Лікар приємний, назначив лікування. Будемо пробувати лікування і чекати на результат, але по лікарю залишилися гарні і приємні враження
Анонім 27 Грудень 2023
Ярослава 11 Жовтень 2023
Консультація з лікарем пройшла добре, він виписав мені направлення на аналізи та скерував що потрібно далі робити. Лікар поводив себе ввічливо. Консультацією залишилась задоволена.
Катерина 20 Вересень 2023
Вікторія 13 Вересень 2023
Олена 06 Вересень 2023
Компетентний лікар переглянув результати попередніх обстежень та підтвердив висновки попередніх фахівців. Залишилась задоволеною консультацією.
Михайло 30 Серпень 2023
Андрій 12 Липень 2023
Все сподобалось
Ніна 10 Травень 2023
1 2
Показати ще 9 Відгукиautorenew