Лікар дитячий імунолог. Проводить оцінку імунного статусу пацієнта з порушеннями функції імунної системи, розробляє і складає диференційовану програму обстеження і лікування для дітей з імунною недостатністю та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 28 відгуків
Злата 02 Листопад 2024
Залишилися дуже задоволені візитом у цього лікаря. Візит пройшов добре. Лікар чудово та розумно надав нам консультацію, також від лікаря ми почули адекватні поради, він зумів доступно надати нам всю потрібну інформацію, стосовно нашої проблеми.
Вадим 23 Жовтень 2024
Все чітко, все дуже добре,дякую.
Олена 03 Вересень 2024
Лікар дуже сподобався, видно що у лікаря великий досвід, все розповів, призначив здати аналізи, прийом сподобався. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Направлено до клініки
Єва 09 Липень 2024
Роботою лікаря незадоволена. Лікар непривітний. Все, що я озвучила стосовно стану дитини, з моїх слів лікар записав що це кропив'янка, лікар навіть не оглянув дитину.
Назначив аналіз, призначив лікування. Я вважаю що елементарний огляд дитини мав бути. Ми дуже незадоволені лікарем і більше до лікаря не підемо, нікому не порекомендуємо.
Вікторія 27 Червень 2024
Прийомом задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Алєксандра 19 Червень 2024
На прийомі все було добре, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Юлія 06 Червень 2024
Понравился доктор, очень опытный и грамотно проконсультировал.
Алла 05 Червень 2024
Задоволена прийомом, візит влаштував, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.