Винница
Врач Аллерголог, Иммунолог Грищенко Денис Жоржевич на Doc.ua

Отзывы о Грищенко Денис Жоржевич

Консультация от650 грн
Врач детский иммунолог. Проводит оценку иммунного статуса пациента с нарушениями функции иммунной системы, разрабатывает и составляет дифференцированную программу обследования и лечения для детей с иммунной недостаточностью и др.
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 28 отзывов

Злата 02 Ноябрь 2024
Залишилися дуже задоволені візитом у цього лікаря. Візит пройшов добре. Лікар чудово та розумно надав нам консультацію, також від лікаря ми почули адекватні поради, він зумів доступно надати нам всю потрібну інформацію, стосовно нашої проблеми.
Вадим 23 Октябрь 2024
Все чітко, все дуже добре,дякую.
Олена 03 Сентябрь 2024
Лікар дуже сподобався, видно що у лікаря великий досвід, все розповів, призначив здати аналізи, прийом сподобався. Планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Направлено в клинику
Єва 09 Июль 2024
Роботою лікаря незадоволена. Лікар непривітний. Все, що я озвучила стосовно стану дитини, з моїх слів лікар записав що це кропив'янка, лікар навіть не оглянув дитину.  Назначив аналіз, призначив лікування. Я вважаю що елементарний огляд дитини мав бути. Ми дуже незадоволені лікарем і більше до лікаря не підемо,  нікому не порекомендуємо.
Вікторія 27 Июнь 2024
Прийомом задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Алєксандра 19 Июнь 2024
На прийомі все було добре, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Юлія 06 Июнь 2024
 Понравился доктор, очень опытный и грамотно проконсультировал.
Алла 05 Июнь 2024
Задоволена прийомом, візит влаштував, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Ганна 23 Май 2024
Тамара 18 Апрель 2024
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew

Врачи поблизости

Все врачи Винница