Лікар спеціалізується на гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації. Володіє усіма сучасними техніками й технологіями онкологічних гінекологічних операційних втручань
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Ольга 08 Квітень 2025
Залишилася задоволена візитом у цього лікаря. Взагалі отримала кваліфіковану допомогу. Дякую велике.
Ольга 03 Квітень 2025
Візит пройшов добре, мені все дуже сподобалось, Людмила Миколаївна гарний спеціаліст, відповіла на всі питання, ми обговорили формат подальшої роботи, буду звертатись до неї повторно.
Тетяна 27 Березень 2025
Оксана 25 Березень 2025
Була на консультації в цього спеціаліста. Мені все дуже сподобалось, зауважень не маю. Людмила Миколаївна дуже гарний та уважний лікар, все детально мені пояснила.
Євгенія 18 Березень 2025
Все було на відмінно, дуже хороший лікар. Лікар дуже приємна жінка, завжди гарно відноситься до людей, нічого поганого не можу сказати, у мене тільки гарні враження
Олена 04 Липень 2024
Лікар дуже сподобався. Знаю цього лікаря вже дуже давно, Людмила Миколаївна дійсно фаховий спеціаліст. Всім її рекомендую.
Станіслава 02 Квітень 2024
Лікар високої категорії, ми задоволені візитом до лікаря
Ольга 28 Грудень 2023
Лікар компетентний спеціаліст, мої питання вирішив повністю