Стоматолог-терапевт, який спеціалізується на проведенні пломбування зубів і кореневих каналів, професійної чищенні зубів, підготовці під протезування. У сферу його професійної діяльності входить лікування пульпіту, карієсу, катарального гінгівіту, періодонтиту та інших захворювань зубів.
Спеціаліст з ендодонтії, Мікропротезування, естетичної стоматології. Лікар приймає пацієнтів, у яких спостерігається карієс, зубний камінь, пульпіт, стоматит та ін.
Лікар-стоматолог, ендодонт-мікроскопіст виконує всі види терапевтичного та ортопедичного лікування (карієс, пульпіт, гінгівіт), художню реставрацію зубів, профілактику стоматологічних захворювань, відбілювання зубів Beyond Polus.
Назар Ігорович фахівець з ортопедичному, терапевтичному та хірургічному стоматологічному лікуванні. У практичній діяльності стоматолог використовує сучасні технології та новітній реставраційний матеріал.
Лікар-стоматолог терапевтичного профілю, фахівець з ендодонтичного лікування зубів, займається профілактикою та лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію.
Катерина Євгенівна - кваліфікований стоматолог-пародонтолог. Проводить процедури гігієнічної чистки, лікування зубів і ясен, протезування та відбілювання зубів
Кваліфікований стоматолог, що спеціалізується в області гнатології і ортокраніодонтологіі. Займається лікуванням невралгії, лицьових болів, синдрому хребетної артерії, синдрому больової дисфункції СНЩС, черепно-лицевих деформацій, деформацій зубних рядів і інших стоматологічних захворювань
Лікар стоматолог-терапевт, учасник асоціації пародонтологів України. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань тканин пародонта і слизової оболонки порожнини рота. Проводить будь-які терапевтичні маніпуляції, в тому числі професійну гігієну порожнини рота і відбілювання зубів