Іванна Петрівна є кваліфікованим стоматологом терапевтичного профілю, лікар професійно виконує постановку пломб і художню реставрацію коронки зуба, чистку і відбілювання зубів.
Доктор Чубай О.Н. є спеціалізованим дитячим стоматологом, фахівцем з профілактики уражень зубів у дітей і їх лікування. Олеся Миколаївна проводить герметизацію фісур, установку тимчасових / постійних пломб, діагностику прикусу у дитини, чистку і відбілювання
Стоматолог з 5-річним досвідом роботи. Займається естетичною реставрацією, гігієнічним чищенням зубів, відбілюванням. Проводить індивідуальне навчання гігієні, лікує каріозні поразки (в тому числі пульпіт, періодонтит).
Стоматолог дитячий, здійснює гігієну порожнини рота, терапію при гострих травмах зубів, лікування карієсу (обробку каріозних порожнин, накладення пломб (фтормісткий), герметизацію фісур, аплікації препаратами, що містять кальцій), підбір засобів гігієни.
Лікар-стоматолог, Оксана Павлівна, займається ендодонтичним лікуванням зубів, художньою реставрацією, відбілюванням зубів, а також проводить професійну чистку.
Лікар є фахівцем в області ендодонтії (лікування кореневих каналів під мікроскопом). Займається лікуванням складних випадків, повторним лікуванням кореневих каналів, витяганням зламаних інструментів. Регулярний учасник конференцій в області ендодонтії
Доктор Петренко А.А. є фахівцем широко профілю, що володіє численними прийомами хірургічних процедур в стоматології (видалення зубів, цистектомія), прийомами ортопедичного лікування (установка коронок, протезів), а також терапевтичним лікуванням зубів у дітей і дорослих (карієс, пульпіт).
Юлія Геннадіївна, лікар-стоматолог, займається лікуванням захворювань зубів і ясен, проводить процедури по естетичній реставрації, лікування кореневих каналів