Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичну реставрацію зубів, реставрацію зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Оксана Павлівна займається лікуванням карієсу і його ускладнень, захворювань ясен, ендодонтичної терапією, профілактикою захворювань твердих тканин і пародонту. Володіє техніками механічної обробки кореневих каналів, різними методами чищення зубів.
Стоматолог, зубний гігієніст, проводить рентген зубів, повну і часткову реставрацію, ендодонтичне лікування зубів, а також зняття зубних відкладень. Лікує карієс, пульпіт, періодонтит, пародонтоз.
Олександр Михайлович спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить установку металевих, металокерамічних, металопластмасових конструкцій. Спеціаліст в сфері зубного протезування.
Стоматолог-терапевт, проводить депульпірування, лікування каріозних і не каріозних захворювань зубів (карієсу, його ускладнень), патологій слизових оболонок, художні реставрації та ін.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичні реставрації зубів, реставрації зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Стоматолог, фахівець в області лікування кореневих каналів, мікроінвазивній реставрації зубів, кюретажу пародонтальних кишень. В роботі використовує лазер, систему Vector і ін.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичну реставрацію зубів, реставрацію зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Стоматолог-терапевт, фахівець в області лікування кореневих каналів, мікроінвазивної реставрації зубів, кюретаж пародонтальних кишень з використанням системи Vector, кюрет, лазера.