Лікар стоматолог. Спеціалізується на загальній, терапевтичній стоматології. Лікар проводить реставрацію зубів, терапію ускладненого карієсу. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, карієс, пульпіт та інші.
Лікар спеціалізується на стоматологічній терапії та стоматологічній ортопедії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, оперативні втручання, підбір схеми лікування. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Валерій Юрійович займався різнопрофільною діяльністю в напрямку хірургічної, терапевтичної та ортопедичної стоматології. Практикував в приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнув щось нове. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари за новими технологіями та сучасним матеріалам в стоматології.
Ромео Валерійович веде медичну діяльність більше п'ятнадцяти років, працює в провідних стоматологічних центрах і клініках міста. Успішно пройшов додаткове навчання: «Усунення ускладнень в імплантології», «Препарування зубів під непрямі реставрації» і стажування за одноетапною і двоетапної стоматологічної імплантації з використанням імплантів «Simpl-Swiss», «U-impl». Бере активну участь в різних науково-практичних конференціях на теми: «Ендодонтія за правилами»; «Мистецтво інструментації»; «Профілактики захворювань»; «Техніка мінімального втручання і реставрація сильно зруйнованих зубів з максимальним збереженням природних тканин»
Малик Мамедханович має великий досвід роботи в декількох клініках України. Спеціалізується на використанні сучасних новаторських методів в художньої реставрації, в тому числі установки вінірів, «прес-кераміки» та інших ортопедичних робіт підвищеної складності. Володіє значним практичним досвідом застосування новітньої адгезивной техніки і проведення малоінвазивної естетичної реставрації.
Олена Олександрівна — за більше ніж дев'ятирічний досвід роботи займалася різнопрофільною діяльністю в сфері хірургічної, терапевтичної та дитячої стоматології. Має великий практичний досвід роботи в державних медичних установах і приватних стоматологічних центрах, в кожній з яких почерпнула щось нове.
Анастасія Юріївна протягом 2010-2012 рр. проходила інтернатуру в м. Киев в КМАПО ім. Шупика, після закінчення, якої отримала сертифікат. Працювала в дитячій міській стоматологічній поліклініці стоматологом. Проводить всі види лікування зубного ряду.
Дмитро Олександрович після проходження ординатури тривалий час працював шкільним дитячим стоматологом, тому має великий практичний досвід у лікуванні дітей. Займався різнопрофільною діяльністю в галузі дитячої та дорослої терапевтичної стоматології.
Вероніка Олександрівна активно займалася різнопрофільною діяльністю в сфері терапевтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнула щось нове.