Доктор Петренко А.А. є фахівцем широко профілю, що володіє численними прийомами хірургічних процедур в стоматології (видалення зубів, цистектомія), прийомами ортопедичного лікування (установка коронок, протезів), а також терапевтичним лікуванням зубів у дітей і дорослих (карієс, пульпіт).
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить комплексну ортодонтичну діагностику; антропометрію; лікування ортодонтичних пацієнтів; лікування пацієнтів із синдромальними патологіями ЩЛД. Веде прийом для дітей віком від 6 років
Стоматолог загального профілю, займається лазерним лікуванням тканин зуба, художньої реставрацією, виготовленням та встановленням протезів, включаючи бюгельне протезування.
Терапевт, ортопед. Спеціалізується на лікуванні каріозних пошкоджень зуба і їх ускладнень, також займається естетичним протезуванням різних видів складності.
Володимир Євгенович спеціалізується на ефективному і щадному лікуванні зубного ряду, для якого використовує провідні методи і матеріали, поєднуючи їх з високою майстерністю і роками успішного досвіду роботи.
Анна Айратівна спеціалізується на ендодонтичній, ортопедичній, естетичній та терапевтичній стоматології. Лікує у дітей і дорослих карієс і будь-які його ускладнення, встановлює протези, проводить професійне відбілювання зубів і чистку
Олександр Юрійович займається лікуванням і пломбуванням кореневих каналів зубів, сучасним протезуванням зубів (знімним, незнімним, протези з опорами на штифтах і т.д.).