Дитячий стоматолог займається лікуванням захворювання зубів і ясен, карієсу, пульпіту. Проводить видалення молочних зубів, герметизацію фісур, реставрацію молочних зубів, профілактичну чиcтку, фторування зубів. Крім того стоматолог практикує лікування уві сні
Оксана Станіславівна на проведенні професійної чистки зубів, зняттям зубних відкладень,
препаруванні каріозних порожнин зубів,
встановленні тимчасових і постійних пломб. Також лікар видаляє молочні зуби, встановлює тимчасові коронки (на тимчасові молочні зуби).
Має досвід роботи з кофердамом, ендомотором.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом, всі види лікування зубів і художню реставрацію. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, стоматит, пульпіт, пародонтит, періодонтит
Лікар-стоматолог, проводить художні реставрації, лікування зубів (ендодонтія), професійну гігієну зубних рядів, навчання гігієні порожнини рота. Лікує стоматит, пульпіт, карієс, гінгівіт та ін.
Спеціалізується на терапевтичній стоматології. В область професійних інтересів доктора Кінчарук входить лікування некаріозних / каріозних пошкоджень зубів, лікування пародонтозу, пульпіту, періодонтиту, проведення художньої реставрації зубів, відбілювання зубного ряду, профілактична чистка зубів.
Стоматолог-терапевт спеціалізується на лікуванні карієсу будь-якої складності і його ускладнень, а також інших захворювань зубів і ясен. Для підвищення кваліфікації регулярно бере участь в тематичних медичних семінарах і майстер-класах. У тому числі проведених провідними зарубіжними фахівцями в області стоматології
Лікар стоматолог-ендодонт, мікроскопіст веде прийом дорослих і дітей. Проводить терапевтичне лікування хвороб зубів, використовує мікроскоп для лікування зубних каналів, виконує профілактичні заходи для уникнення пульпіту і попередження карієсу
Стоматолог-ортодонт, один з кращих ортодонтів України. Займається виправленням прикусу і неправильного положення зубів, використовуючи пластинки, брекети, капи. Практикує методику вирівнювання зубів у дорослих без брекетів. Активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі. Є одним з небагатьох сертифікованих ортодонтів України, які працюють за методикою Інвізілайн - вирівнювання зубів в будь-якому віці за допомогою прозорих індивідуальних кап.