Лікар стоматолог-терапевт, успішно займається фотополімерними реставраціями, лікуванням твердих тканин зубів, ендодонтичним переліковування прогресивними методами.
Лікар-стоматолог хірургічного, ортопедичного та терапевтичного профілю. Займається постановкою протезів, художньою реставрацією зубних рядів. Надає повний перелік послуг з хірургічної стоматології - клаптева операція, видалення зуба, пластика вуздечки нижньої і верхньої губи.
Головлікар клініки Beauty Smile. Лікар навчався за кордоном (в Азії), лікує ушкодження зубів і їх хвороби (гінгівіт, пародонтит, карієс та ін.), Спеціалізується на повному відновленні і протезуванні зубів.
Лікар стоматолог-ортопед. Основний напрямок практичної діяльності - мікропротезування зубного ряду ортопедичними конструкціями; знімне і незнімне протезування.
Стоматолог-ортодонт, має вищу категорію, проводить виправлення патології прикусу та окремо стоячих зубів, здійснює підготовку під протезування і імплантацію (створення місця під імплант).
Андрій Миколайович має понад 20 років практики в загальній стоматології. Здійснює діагностування, проводить терапію і профілактичні заходи при ушкодженнях і захворюваннях зубів, щелеп та інших органів порожнини рота.
Стоматолог-терапевт Яна Володимирівна спеціалізується на проведенні гігієнічних процедур ротової порожнини, косметичної і терапевтичної стоматології, лікуванні ясен і м'яких тканин рота.
Анна Іванівна стоматолог-терапевт для дорослих і дітей, що спеціалізується на професійному догляді за порожниною рота, використовуючи ультразвукове обладнання. Доктор володіє спектром методик по естетичному відновленню зубів фотополімерним матеріалом і сучасної обробкою кореневих каналів. Веде прийом російсько-, україно- та англомовних пацієнтів.