Ольга Миколаївна - дитячий і дорослий стоматолог. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, стоматит, гінгівіт та ін.)
Стоматолог-ортодонт, займається лікуванням проблем із зубами ортодонтичного напрямки у дітей і дорослих (встановлює протези - знімні і незнімні), фахівець в галузі хірургії в стоматології. Ретініровані зуби, зміщення прикусу, Імпактний зуби, надкомплектні зуби - проблеми, усуненням яких займається даний фахівець.
Лариса Миколаївна - лікар другої категорії, що має знання і значний досвід в терапевтичній стоматології. Проводить консультативний прийом і здійснює лікування основних стоматологічних захворювань: карієсу, пульпіту, періодонтиту.
Професійні інтереси Володимира Сергійовича - лікування каріозних пошкоджень зубів, гігієна / відбілювання зубів, протезування естетичними прямими та непрямими реставраціями, лікування некаріозних уражень порожнини рота, реставрація зубів, ендодонтичне лікування лікування кореневих каналів із мікроскопом.
Лікар стоматолог, працює в таких напрямках, як хірургічна та ортопедична стоматологія, проводить лікування пульпіту, періодонтиту. Займається імплантацією і протезуванням зубів, художньої реставрацією, лікуванням зубів і ін.
Олександр Миколайович займається лікуванням зубів, карієс, пульпіт, також доктор фахівець в області протезування зубів (знімному і незнімному протезуванні).
Спеціалізується на установці фотополімерних пломб, нейлонових протезів, металокерамічних коронок, повних знімних протезів. Також займається імплантацією зубів, створенням прикусу, наближеного до ідеального, з використанням спеціальних протезів.
Спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів і протезування. Доктор професійно проводить протезування різного ступеня складності. Успішно застосовує плазмоліфтінг, мінімізуючи травматичний ефект від хірургічних втручань. Замінить старі пломби і відновить їх художніми реставраціями