Лікар проводить ортодонтичне лікування знімними і незнімними ортодонтичними апаратами, займається лікуванням аномалій розмірів та форми зубів, сверхкомплектних зубів, патологій прикусу
Професійні інтереси – реставрація бічної, фронтальної групи зубів, лікування каріозних пошкоджень, їх ускладнень, скайлінг, кюретаж, видалення абсцесів, зубів.
Дмитро Олександрович спеціалізується на виконанні найширшого спектра стоматологічних маніпуляцій в сфері терапевтичної та профілактичної стоматології. Також Дмитро Олександрович проводить ряд маніпуляцій з області хірургічної стоматології.
Вероніка Леонідівна лікар-стоматолог. Спеціалізується на офісному відбілюванні зубів системою (Beyond-Polus), лікуванні кореневих каналів методом латеральної конденсації (системою термофена). Учасниця багатьох конференцій: «Дія місцевих анестетиків на організм», «Реставрація фронтальних зубів для поліпшення дизайну посмішки» і т.д.
Христина Валеріївна працює в напрямках терапевтичної та естетичної стоматології. Серед процедур естетичної стоматології, з якими працює лікар - реставрація, професійна гігієна. Терапевтична стоматологія - це насамперед лікування карієсу з його ускладненнями.
Практикуючий стоматолог-хірург займається лікуванням радикулярних кіст, періодонтиту, ретенції і дистопії зубів. Також в сферу його діяльності входить видалення кісти щелепи і пластика вуздечок губ і язика
Тетяна Миколаївна дитячий лікар-стоматолог, приймає дітей від 1 року. Спеціалізується на лікуванні гінгівіту, пародонтиту, карієсу, пульпіту молочних і постійних зубів, захворювань слизової оболонки порожнини рота. Проводить рентгенологічне обстеження зубів.
Стоматолог, який займається терапевтичним лікуванням зубів. Доктор Ігнатушко компетентна в лікування каріозних пошкоджень, а також їх ускладнень (періодонтит, пульпіт), реставрації зубів.
Лікар стоматолог-ортодонт, займається лікуванням карієсу, підвищеної чутливості зубів, проводить підготовку зубів до протезування, художню реставрацію, встановлює різні види брекет-систем.