Лікар-стоматолог другої категорії, займається лікуванням карієсу, пломбуванням кореневих каналів, гігієною порожнини рота. Проводить знімне і незнімне протезування та ін.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів, лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Олександр Олександрович спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології. Займається лікуванням гінгівіту, карієсу, пародонтиту, періодонтиту, пульпіту, стоматиту. Проводить протезування, імплантацію, діагностику за допомогою Wax-up, відбілювання зубів та ін.
Олена Павлівна є фахівцем з загальної стоматології, так, доктор надає екстрену стоматологічну допомогу, здійснює пломбування та реставрацію зубів, виконує всі послуги первинної хірургічної допомоги в стоматології, і має досвід в знімному і незнімному протезуванні.
Катерина Миколаївна спеціалізується на лікуванні підвищеної чутливості зубів, відбілюванні (домашнє, лазерне, фотовибілювання), пародонтологичній терапії, профілактиці захворювань зубів і на інших процедурах терапевтичної стоматології.
В область професійних інтересів Ірини Олександрівни входить естетична реставрація зубів, проведення ендодонтичного лікування, установка пломб, знеболювання, профілактична гігієна ротової порожнини та ін.