Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Саламаха Аліна Степанівна на Doc.ua
Доктор Саламаха А.С. має роки клінічної практики в області терапевтичної, естетичної та ендодонтичної стоматології. Аліна Степанівна займається 3D щелепно-лицьовою діагностикою, художнім реставрування, лікуванням кореневих каналів і всіма іншими стоматологічними маніпуляціями.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Пурпашанг  Марям  Іраджи на Doc.ua
Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Лікар Стоматолог Біда Олексій Віталійович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Займає посаду головного лікаря в «Академічній стоматології». Також викладає за фахом в НМАПО ім. П.Л. Шупика. Є головним фахівцем-консультантом в Національній медичній палаті України з ортопедичної стоматології. Там же обіймає посаду першого заступника бюро Колегії стоматологів. Олексію Віталійовичу присуджено вчене звання доцента.
Лікар Стоматолог Ішмуратова Неля Рафаїлівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортопед, пріоритетний напрямок в роботі фахівця - виконання естетичного безметалевого протезування і мікропротезування.
Лікар Стоматолог Обертюк Валентин Николаевич на Doc.ua
Лікар Стоматолог Костенко Олена Валеріївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, сфера діяльності фахівця включає очищення зубів за допомогою апарату Air-Flow, чистку ультразвуковими скейлером, відбілювання, лікування зубних каналів, ін'єкційне лікування пародонтиту, реставрація зубної емалі і т.д.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Зубков  Максим  Ігорович на Doc.ua
Максим Ігорович - стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, становленні коронок, проведенні протезування, художній реставрації зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички відвідуючи курси, тренінги та ін.
Лікар Косметолог, Стоматолог Маловік Ганна Олександрівна на Doc.ua
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Лікар Стоматолог Кобріна Наталія Борисівна на Doc.ua
Спеціаліст з пародонтології та терапевтичної стоматології. Проводить комп'ютерну діагностику тканин пародонта на апараті РА-ОN.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Павлик Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих