Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Ішмуратова Неля Рафаїлівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортопед, пріоритетний напрямок в роботі фахівця - виконання естетичного безметалевого протезування і мікропротезування.
Лікар Стоматолог Костенко Олена Валеріївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, сфера діяльності фахівця включає очищення зубів за допомогою апарату Air-Flow, чистку ультразвуковими скейлером, відбілювання, лікування зубних каналів, ін'єкційне лікування пародонтиту, реставрація зубної емалі і т.д.
Лікар Стоматолог Гусарук Вадим Миколайович на Doc.ua
Вадим Миколайович – лікар-гігієніст, виконує гігієну порожнини рота, зняття зубного каменю, чищення апаратом Air-flow, Vector-терапію, навчання пацієнта гігієні, спеціалізується на пародонтології.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Зубков  Максим  Ігорович на Doc.ua
Максим Ігорович - стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, становленні коронок, проведенні протезування, художній реставрації зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички відвідуючи курси, тренінги та ін.
Лікар Стоматолог Басиста Светлана  Григорівна на Doc.ua
Світлана Григорівна - лікар гігієніст. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування тощо.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-протезист Петросьян  Станіслав  Валерійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар стоматолог-ортопед з досвідом роботи більше 10 років. Спеціалізується на сучасних методиках протезування. Професійно встановлює будь-які види коронок, виконує імплантацію, проводить естетичну реабілітацію за допомогою вінірів.
Лікар Косметолог, Стоматолог Маловік Ганна Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Лікар Стоматолог Кобріна Наталія Борисівна на Doc.ua
Спеціаліст з пародонтології та терапевтичної стоматології. Проводить комп'ютерну діагностику тканин пародонта на апараті РА-ОN.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Павлик Катерина Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих
Лікар Стоматолог Абдуллін Рустам Рубінович на Doc.ua
Рустам Рубінович - фахівець загальної стоматології з великим досвідом роботи. Займається лікуванням зубних захворювань - карієсу, пульпіту, періодонтиту; протезуванням зубів, естетичної реставрацією, постановкою вінірів і відбілюванням зубів