Головний лікар клініки "Dent Art" в Одесі, робоча сфера - приведення посмішки в ідеальний стан, лікування дефектів емалі, включаючи ускладнені випадки за допомогою передових технологій в стоматології і матеріалів найвищої якості.
Лідія Миколаївна лікар-стоматолог вищої категорії. Є фахівцем з лікування кореневих каналів, протезування та естетичної реконструкції. Пріоритетний напрямок для доктора це установка безметалевих коронок і вінірів, естетична стоматологія.
Андрій Олегович є кваліфікованим стоматологом терапевтичного, ортопедичного та хірургічного профілю, досконало володіє усіма технологія пломбування та реставрації зубів, знімного та незнімного протезування (включаючи протезування із застосуванням вінірів), хірургічного лікування.
Лікар ортодонт, стоматолог (терапевтичного профілю), проводить мікропротезування, ендодонтичне лікування, протезування на імплантатах.Також володіє методиками відбілювання і прямої реставрації зубів.
Досвідчений лікар з 15-річним стажем, спеціалізацією в художніх реставраціях і лікуванні кореневих каналів під мікроскопом. Ввічлива, доброзичлива і високопрофесійна. Вільно володіє англійською і німецькими мовами.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить професійну гігієну порожнини рота, консервативне лікування тканин пародонту, зняття над- та підясневих зубних відкладень (scaling and root planning - SRP), фотодинамічну терапію, плазмотерапію, відновлення природного кольору зубів за допомогою діодного лазера Biolase - Epic. Веде прийом для дітей від 10 років
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить терапевтичне лікування зубів, нескладні видалення зубів, лікування захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування