Займається ортопедичною стоматологією - відновлює зруйновані і повністю відсутні зуби, щоб запобігти появі пародонтиту, усуває косметичні дефекти зубів, деформації зубних рядів, які виникають як результат відсутності зубів.
Валерій Дмитрович спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології, лікує карієс, все його ускладнення і штучно відновлює раніше втрачені зуби (протезування).
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу; пульпіту; періодонтиту; пломбуванням кореневих каналів; реставрацією зубів; лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Марина Кондрашова спеціалізується на терапевтичній стоматології, вона виконує відбілювання зубів, реставрацію, знімає зубні відкладення і лікує захворювання зубів (карієс, пародонтоз, пульпіт і т.д.).
Кандидат медичних наук в галузі стоматології, лікар-стоматолог вищої категорії, спеціалізується в таких напрямках, як ортопедична і хірургічна стоматологія.
Спеціаліст з хірургічної стоматології. Викладає в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика. Написав понад 100 наукових публікацій, монографію, 5 навчально-методичних посібників, має 4 патенти на винаходи. Олександру Олексійовичу присуджено вчене звання доцента.
Ірина Варнавська лікар-стоматолог, вона спеціалізується на терапевтичних процедурах в стоматології і виконує лікування карієсу, надає невідкладну допомогу, знімає зубні відкладення.