Богдан Михайлович спеціалізується на ортодонтичному лікуванні підлітків і дорослих. Проводить терапію зубо-щелепних аномалій знімними і незнімними апаратами (пластинами, брекет-системами, елайнери і ін.)
Лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на протезуванні, мікропротезуванні, установці імплантатів, вінірів, реставрації зубів за допомогою керамічних вкладок, металокерамічних конструкцій і т.д.
Стоматолог-ортопед, в область професійних інтересів якого входить лікування катарактального гінгівіту, карієсу, періодонтиту, пульпіту, часткової / повної втрати зуба, проведення естетичного лікування і протезування.
Стоматолог-терапевт, лікує карієс, пульпіт, періодонтит. Успішно застосовує сучасні методи лікування, а також пломбування кореневих каналів. Володіє технікою прямої реставрації, веде дитячий прийом, хірургічний прийом (incision і видалення зубів), здійснює гігієнічні процедури.
Лікар стоматолог-терапевт, спеціалізується в області терапевтичної та ортопедичної стоматології: профілактика і гігієна порожнини рота, відбілювання зубної емалі, лікування карієсу, високоестетичні фотополімерні реставрації.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на реставрації зубів (кореневої частини), пародонтології. Проводить лікування карієсу, пародонтиту, пародонтозу, зубного каменю і т. д.
Спеціалізується на лікуванні всіх видів карієсу та його ускладнень. Проводить професійну гігієну ротової порожнини, лікування пародонтиту,запалення ясен. Застосовує сучасні методики лікування та пломбування кореневих каналів. Займається лікуванням зубів у дітей та дорослих