Лікар стоматолог, проводить фторування, гігієнічну чистку, шинування, відбілювання зубів, а також кюретаж (закритий і відкритий) і тканинну спрямовану регенерацію. Усуває такі захворювання, як пародонтит і гінгівіт.
Петюх Є.А. є фахівцем в галузі стоматологічної хірургії, імплантації та пародонтології. Доктор майстерно проводить імплантацію зубів з використанням різних типів імплантатів, лазерне лікування ясен, реконструктивні операції на щелепно-лицьовому апараті.
Стоматолог загальної практики, має другу кваліфікаційну категорію, область професійної діяльності - робота з відбілюючими системами, реставрація зубів, відновлення зубів за допомогою штифтів зі скловолокна, ендодонтичне лікування зубів, інновації протезування.
Стоматолог-терапевт, володіє всіма сучасними методами лікування каріозних, ендодонтичних і пародонтологічних захворювань. Проводить чистку і відбілювання зубів, а також займається реставраційними роботами.
Олег Миколайович - лікар стоматолог -пародонтолог. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту,
професійну гігієну порожнини рота,
професійну чистку зубів, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування,
ремінералізацію зубів, лазерне відбілювання зубів та інше.
Лікар-стоматолог надає допомогу дорослим і дітям. Проводить лікування всіх видів пульпітів і періапікальних змін, некаріозних уражень зубів. Веде спостереження за пацієнтами пародонтологічного профілю, працює з кофердамом і склоіномерним цементом. Застосовує апаратні методи професійної гігієни порожнини рота
Лікар надає всі види терапевтичних стоматологічних послуг: займається лікуванням карієсу і його ускладнень у дітей і дорослих, лікуванням некаріозних уражень зубів, запальних захворювань ясен, виконує професійні гігієнічні чистки порожнини рота. Також є фахівцем в області ортопедичної стоматології (протезування), здійснює художню реставрацію фронтальних зубів
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу; пульпіту; періодонтиту; пломбуванням кореневих каналів; реставрацією зубів; лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією