Виконує високохудожні естетичні реставрації бічних і фронтальних зубів. Ендодонтист - лікує кореневі канали зубів, володіє методикою машинної розробки кореневих каналів з подальшою 3D обтурацією. Виконує відбілювання зубів, гігієнічні процедури. Загальний терапевт стоматолог
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії, головний лікар клініки. Проводить весь комплекс процедур з терапевтичної стоматології, а також здійснює ендодонтичне лікування.
Маляренко Марина Євгенівна - лікар стоматолог, хірург-імплантолог у клініці «Оксфорд Медікал». Спеціалізується на імплантації зубів, включно з одномоментною і двоетапною методиками, а також на видаленні зубів мудрості. Завдяки високому професіоналізму та уважному підходу, Марина Євгенівна забезпечує якісне лікування і комфорт своїх пацієнтів, допомагаючи відновити здоров'я і красу посмішки.
Максим Вячеславович - експерт в області естетичної терапії та протезування. Займається лікуванням, видалення зубів, в тому числі зубів мудрості, реставрацією всього зубного ряду. Ефективно застосовує різні методики при лікуванні запалень внутрішніх тканин зубів, періодонтиту у важкій і складній формі.
Є одним з перших фахівців в Україні, який почав в роботі використовувати операційний мікроскоп. Спеціалізується на ендодонтичному лікуванні, яке проводиться за допомогою мікроскопа, візіографа та іншого обладнання.
Досвідчений дитячий стоматолог-терапевт, проводить лікування зубного карієсу у дітей без використання бормашини, абсолютно безболісно і максимально комфортно. Займається лікуванням гінгівіту, карієсу, пульпіту, пародонтозу та ін. Консультує щодо правильного догляду за ротовою порожниною
Сергій В'ячеславович проводить діагностику та лікування всіх видів карієсу і його ускладнень, лікування пульпітів і періодонтитів під мікроскопом, видалення інструментів з кореневих каналів, закриття перфорацій під мікроскопом.
Олена Петрівна - лікар, який спеціалізується на загальній стоматології. Має у своєму розпорядженні досвідом і навичками в терапії каріозних і некаріозних захворювань, ушкоджень зубів, зубних (кореневих) каналів. Проводить діагностичний прийом, лікування, профілактику хвороб зубів, маніпуляції з естетичної стоматології.
Стоматолог-ортопед, терапевт, область спеціалізації лікаря - протезування зубного ряду з використанням металевих, безметаллових, металокерамічних коронок і протезування на імплантатах. Також лікар виконує весь спектр стоматологічних процедур в напрямку терапевтичної стоматології.