Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії, володіє методиками лікування таких захворювань зубів, як зубний камінь, карієс, стоматит, пародонтоз, пародонтит та ін.
Спеціаліст з хірургічної стоматології, доцент. Валерій Валерійович є членом ряду міжнародних асоціацій, входить до міжнародної команди імплантологів ITI.
Спеціаліст по ендодонтичного лікування зубів, художньої реставрації, відбілювання зубів, професійної гігієни зубних рядів, індивідуального навчання гігієні порожнини рота, пародонтології, лікування зубів у дітей.
Лікар першої кваліфікаційної категорії, що спеціалізується на лікуванні всіх форм періодонтиту, карієсу, пульпіту. В роботі застосують перелік існуючих методик ортопедичного лікування. У професійну сферу діяльності фахівця також входять реставрація та протезування зубів.
Лариса Миколаївна спеціалізується на лікуванні аномалій розвитку зубів і неправильного прикусу. Займається установкою ортодонтичних апаратів для виправлення прикусу будь-якої складності. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на профільних курсах і є учасником міжнародних конференцій по стоматології і ортодонтії
Займає посаду клінічного ординатора на кафедрі стоматології дитячого віку. Ірина Романівна спеціалізується на терапевтичній стоматології, на хірургічному лікування хвороб ротової порожнини. Веде дитячий прийом.
В область професійних інтересів Світлани Василівни входить лікування каріозних / некаріозних уражень, періодонтиту, пульпіту, патологічної стертості зубів. Доктор Хлебас займається розробкою сучасних методів профілактики хвороб ротової порожнини.