Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Маєвська Світлана Петрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Маєвська проводить професійну гігієну, реставрацію зубів, відбілювання, ремінералізуючу терапію, лікує каріозні / некаріозні пошкодження.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Сіренко Сергій Васильович на Doc.ua
Лікар ортодонт, проводить лікування за допомогою ортодонтичних апаратів, використовує брекет-системи (традиційні і безлігатурні), а також прозорі капи (система EasyAlign).
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Гаврилова  Анастасія  Олексіївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт загального профілю, спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і ясен. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання, протезування та видалення зубів.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Ковальчук Юлія Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізується на ортодонтії - виявляє і виліковує патології зубощелепної системи, виправляє прикус, вирівнює зуби, займається усуненням шкідливих звичок у дітей, нормалізує м'язовий тонус рота і особи.
Лікар Стоматолог Туровець Стелла Володимирівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт вищої категорії. Здійснює весь комплекс процедур з терапевтичної стоматології, проводить гігієну порожнини рота, відбілювання, лікування карієсу, пародонтиту, періодонтиту, пародонтозу та ін.
Лікар Стоматолог Рудакова Ліна Олегівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог, рентгенолог. Професійні інтереси - пломбування (гарячою гутаперчею) і лікування кореневих каналів, реставрація зуба, лікування та профілактика захворювань ясен.
Лікар Стоматолог Герасименко Ганна Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог першої категорії, проводить чистку, відбілювання, лікування та видалення зубів, зняття твердих зубних відкладень, протезування (знімне, незнімне). Працює з дорослими і дітьми, знаходячи підхід до кожного пацієнта.
Лікар Стоматолог Костіна Ольга Борисівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається ендодонтичним лікуванням зубів, відбілюванням зубів і ортопедії. Ольга Борисівна регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах при Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.
Лікар Стоматолог Чепурна Ірина Володимирівна на Doc.ua
Ірина Володимирівна - стоматолог терапевтичного профілю. Професійний рівень підвищує, беручи участь в науково-практичних конференціях з ендодонтії, реставрації зубів, захворювань тканин пародонта. Веде прийом і англомовних пацієнтів.
Лікар Стоматолог Янченко Альона Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Професійні інтереси Олени Миколаївни - лікування каріозних уражень зубів, а також їх ускладнень, герметизація зубів, установка пломб, лікування каналів, гігієнічна чистка ультразвуком і Аir Flow. Доктор здійснює професійний підхід до дітей, швидко налагоджує контакт з ними.