Використовує новітні технології і комплексний підхід, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта. Професійний діяльність спрямована на збереження власних зубів. Вірить, що щира турбота і увага здатні творити чудеса. Тому в її кабінеті невимушена атмосфера і Юлія Дабло переконує пацієнтів, що «Профілактика хвороби - це найрозумніше лікування»
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Остап Богданович - хірург, імплантолог, ортопед, головний лікар стоматологічної клініки Dr.Care. Виконує операції високого рівня складності- від видалення зубів мудрості до синус-ліфтингу з одночасним встановленням імплантатів, та спеціалізується на пошуку простіших, а тому швидших та дешевших рішень, опираючись на сучасну доказову медицину. Це включає імплантацію одразу після видалення зуба у більш як 95% випадків та одночасне встановлення тимчасової коронки в ділянці посмішки, встановлення імплантатів індивідуально підібраних розмірів з допомогою комп'ютерного планування та навігаційних шаблонів з метою ювелірної точності встановлення імпланту, швидкого загоєння та протезування. Встановив більше 1000 імплантатів з подальшим успішним протезуванням, в тому числі "все на 4/6"
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Ясна — це фундамент усмішки! Мені важливо не лише лікувати, а й навчати, як правильно доглядати за зубами і яснами, щоб похід до стоматолога був лише приємним ритуалом. Я вірю, що стоматологія може бути комфортною, а здоров’я ясен — досяжним для кожного.
Лікар-стоматолог, що працює на рівні персоналізованої медицини та спеціалізується на ортопедичній стоматології й комплексній реабілітації з акцентом на естетику, функцію та довгострокову стабільність результату. У роботі поєднує сучасні цифрові протоколи планування, дентальну мікроскопію та високоточні методики відновлення зубів, що дозволяє контролювати кожен мікроетап лікування та досягати прогнозованого результату. Виконує композитні та керамічні реставрації, мікропротезування, повне відновлення зубних рядів із врахуванням оклюзії, функції СНЩС та гармонії обличчя. Кожен клінічний випадок починається з детального аналізу та чіткого плану лікування — пацієнт заздалегідь розуміє етапи, терміни та фінальний результат. Саме це забезпечує відчуття контролю, спокою та впевненості протягом усього процесу. Підхід Карини Сергіївни обирають пацієнти, для яких важливі не компроміси, а якість, точність і естетика, що виглядає природно та якісно. Як правило, після першої консультації стає зрозуміло: це саме той рівень медицини, до якого хочеться повертатися.
Лікар стоматолог-терапевт, естетичний стоматолог. Є фахівцем з ендодонтичного лікування, Мікропротезування, володіє методиками прямої реставрації та відбілювання зубів.
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.