Використовує новітні технології і комплексний підхід, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта. Професійний діяльність спрямована на збереження власних зубів. Вірить, що щира турбота і увага здатні творити чудеса. Тому в її кабінеті невимушена атмосфера і Юлія Дабло переконує пацієнтів, що «Профілактика хвороби - це найрозумніше лікування»
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Лікар стоматолог-терапевт, естетичний стоматолог. Є фахівцем з ендодонтичного лікування, Мікропротезування, володіє методиками прямої реставрації та відбілювання зубів.
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Стоматолог -терапевт, один з кращих стоматологів України, фахівець із захворювань слизової оболонки порожнини рота і тканин пародонту, дитячий стоматолог. Кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології. Головний консультант мережі стоматологічних клінік «Прайм».
Досвід роботи (більше 30-ти років) дозволяє швидко і правильно поставити діагноз, скласти план лікування пацієнта, при необхідності провести лікування
Є автором понад 60-ти публікацій за профілем, в тому числі 5-й навчально-методичних посібників, 2-х монографій.