Лікар проводить прийом дорослих і дітей з різними захворюваннями ротової порожнини. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень (пульпіту, періодонтиту), видаленням зубного каменю, лікуванням гінгівіту, стоматиту та й ерозії зубів. Проводить професійні чистки порожнини рота ультразвуком і спеціальними пастами
Лікар спеціалізується на загальній стоматології. Займається професійним чищенням зубів за допомогою різних методик, проводить своїм пацієнтам установку пломб, протезування зубів і їх реставрацію у випадках будь-якої складності. Лікує найпоширеніші захворювання зубів, включаючи карієс, гінгівіт, пародонтоз, здійснює чистку кореневих каналів
В роботі використовує сучасні апарати для лікування каріозних пошкоджень зубів. Вважає за краще використовувати техніку «Сендвіч» (використовуючи склоіномірні цемент і композит) для пломбування каріозних порожнин. Також займається переліковування кореневих каналів, готує зуби до протезування.
Лікар-стоматолог, хірург-стоматолог. Надає комплекс послуг з терапевтичної стоматології. Здійснює оперативні втручання на щелепно-лицевому апараті, пов'язані з різними вадами розвитку, травмами, дефектами.
Лікар займається лікування каріозних і некаріозних уражень зубів і їх ускладнень, проводить професійну гігієну порожнини рота, реставрацію всіх груп зубів, ендодонтичне лікування системи кореневих каналів, відбілювання зубів та ін.
Стоматолог-терапевт надає повний спектр послуг з стоматології, в т.ч. профілактику захворювань порожнини рота, діагностування та лікування множинного карієсу, пульпіту, періодонтиту, чистку кореневих каналів, відбілювання, чищення зубів тощо.
Остапчук В.В. володіє передовими технологіями і методологіями стоматологічного лікування, здійснює щадне відбілювання зубів, естетичну реставрацію форми і кольору окремих зубів, усунення карієсу на будь-якій стадії, лікування кореневих каналів і ін.