Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Кравченко Ігор Павлович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог-ортопед, спеціалізується на лікуванні каріозних пошкоджень, шинуванні зубів, Переліковування кореневих каналів. У роботі віддає перевагу застосуванню сучасних технологій, обладнання (наприклад, використовує апекс локатор з метою визначення довжини в кореневих каналах). Також займається знімним / незнімним протезуванням.
Лікар Стоматолог Ткачук Ірина Олександрівна на Doc.ua
Дитячий стоматолог, професійні інтереси - герметизація фісур, лікування каріозних пошкоджень зубів, адентії. Навчає дітей правильній методиці чищення ротової порожнини, підбирає індивідуальні засоби гігієни, дає рекомендації батькам щодо підтримки здоров'я зубів дітей.
Лікар Стоматолог Соломійчук Ярослав Юрійович на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортопед, основний напрямок в роботі лікаря - вініри, вініри без обробки, коронки, естетичне протезування на імплантатах.
Лікар Стоматолог Воробйов Артем Володимирович на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт, спеціалізується в області терапевтичної та ортопедичної стоматології: профілактика і гігієна порожнини рота, відбілювання зубної емалі, лікування карієсу, високоестетичні фотополімерні реставрації.
Лікар Стоматолог Максимова Анастасія Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог, спеціалізується на реставрації зубів (кореневої частини), пародонтології. Проводить лікування карієсу, пародонтиту, пародонтозу, зубного каменю і т. д.
Лікар Стоматолог Тулейбич Світлана Олександрівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, виконує ряд стоматологічних процедур, включаючи установку вінірів, ендодонтичне лікування профайлами, пряму реставрацію зубів, лікування всіх форм періодонтиту, пульпіту, естетичні реставрації зубів, а також відновлення зруйнованої частини зуба (коронкової).
Лікар Стоматолог Євтушенко Жанна Павлівна на Doc.ua
Лікар веде терапевтичний прийом. Проводить чистку порожнини рота, ремінералізацію зубів, лікування карієсу, герметизацію фісур, надає невідкладну допомогу при періодонтиті, проводить лікування кореневих каналів
Лікар Ортодонт, Стоматолог Горопацька Анна-Марія Олегівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортодонт, надає ортодонтичне лікування для дорослих та дітей. Також лікар проводить ортодонтичну підготовку пацієнтів перед ортопедичним лікуванням, імплантацією
Лікар Стоматолог Мартиненко Антон Олександрович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, пародонтолог, ортопед, директор клініки «Double Dental». Проводить фторування, професійну чистку зубів. Ефективно лікує карієс, всі види ускладнень карієсу, пародонтит, пародонтоз та інші хвороби.
Лікар Стоматолог Ананьєва Олена Михайлівна на Doc.ua
Олена Михайлівна стоматолог загального профілю. Проводить професійну гігієну порожнини рота з застосуванням ультразвуку, естетичне відновлення зубів фотополімерним матеріалом, офісне та ендовідбілювання і терапевтичне лікування зубів. Веде прийом і англомовних пацієнтів.