Анастасія Борисівна — терапевт, гігієніст, пародонтолог. Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить професійне чищення зубів, профілактику захворювань порожнини рота, комп'ютерну діагностику зубів і тканин пародонта Florida Probe. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, гінгівіт, пародонтит та інші
Спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб і реставрацій. Прекрасно знаходить контакт з дітьми, акуратно і уважно ставиться до маленьких пацієнтів
Стоматолог-ортодонт принимает как взрослых, так и маленьких пациентов. Проводит ортодонтическое лечение съемными и несъемными ортодонтическими аппаратами, специализируется на постановке брекет-систем: традиционны и безлигатурных (самолигирующих). Лечит затрудненное носовое дыхание ввиду узкой верхней челюсти, аномалии размеров и формы зубов, сверхкомплектные зубы, патологии прикуса
В область професійних інтересів Марії Сергіївни входить лікування тканин пародонту, проведення професійних чисток зубів, відбілювання зубного ряду за допомогою системи Zoom + Philips.
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей
Стоматолог-хірург, стоматолог-терапевт вищої кваліфікаційної категорії з досвідом практичної діяльності більше 35 років. Лікує карієс, його ускладнення і некаріозні хвороби зубів. Постійно бере участь в семінарах, конференціях, стоматологічних виставках. У 2009 році було присвоєно звання «Заслужений лікар України»
Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.