Лікар допомогає у таких питаннях: формування і розвиток особистості, вирішення особистих проблем , міжособистісні взаємини. В якості дитячого психолога проводить психолого-педагогічну діагностику дітей (віком від 15 місяців)
Працюю з жінками і чоловіками.
Також з дітьми.
Допомагаю при відсутності енергії і ресурсу, тривожних станах, напрузі, панічних атаках.
Як розібратись з розумінням себе, своїх емоцій, пошуку власного шляху.
Зрозуміти свої потреби та бажання, побудувати комфортні взаємини з собою та оточуючими. Власні кордони.
Розкрити свій потенціал, таланти, унікальність.
М’яко, комфортно та дбайливо терапевтую, нарощую крила та підсаджую на хмаринку)
Буду супроводжувати вас в прийнятті ваших власних, рідних для вас стратегій та ріщеннь.
Розуміння, прийняття, конфеденційність, безпека.
Світлана Леонідівна - практикуючий психолог і психоаналітик, який вміє слухати, точно визначає проблему пацієнта і знаходить причини психосоматичних захворювань та інших негативних проявів. Доктор допомагає подолати психологічні труднощі, надає підтримку в складних життєвих ситуаціях шляхом індивідуального консультування чоловіків і жінок, дітей і підлітків. Також доктор приймає сімейні пари
Ольга Ігорівна - спеціалізується на медичній психології. Працює з такими проблемами як апатичний стан, депресивний та тривожно - депресивний розлади, ПТСР, гостра реакція на стрес та панічні атаки, гостра реакція на стрес,
дитяча психологічна травма, розлади харчової поведінки, психологічні травми. Працює з дорослими та дітьми від 3 років. Веде консультацію англійською.
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Психолог, дефектолог. Надає психологічну допомогу дорослим і дітям, проводить арт-терапію – лялькотерапія, пісочну терапію, терапію образотворчим мистецтвом. Є доцентом кафедри практичної психології
Надає психологічну допомогу дорослим і підліткам, які відчувають проблеми у взаєминах в сім'ї або колективі, складно адаптуються до нового місця проживання, втратили сенс життя, мають психосоматичні симптоми, знаходяться в депресивному стані і т. д. Допомагає вивчити і зрозуміти себе, знайти свій шлях до психологічного комфорту
Інна Володимирівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу дорослим і дітям. Є учасником Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії. Має досвід роботи більше 10 років