Тетяна Михайлівна - психотерапевт, психолог, надає допомогу дорослим та дітям. Працює з такими проблемами, як: особистісні розлади (панічні атаки, фобії, страхи, обсесивно-компульсивний розлад, депресія, тривожні стани, стрес, невроз, невпевненість, почуття провини тощо), сімейні і дитячо-батьківські відносини, відносини на межі розлучення, побутові нерозуміння інших, міжособистісні конфлікти, життєві кризи.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 23 відгуки
Аполинарія 18 Вересень 2024
Прийшли на візит вчасно, але лікар трішки запізнилася. Сподобалося що вона перепросила за очікування, попросила трішки почекати й прийняла нас. Загалом візит пройшов чудово, все добре було.
Микола 18 Вересень 2024
23 Серпень 2024
Єва 12 Серпень 2024
Онлайн консультація пройшла чудово, дитина під час консультації була в гарному гуморі. Якщо буде необхідно, то будемо звертатися до лікаря на наступний прийом, ми задоволені першим сеансом
Консультацією зовсім незадоволена, бо лікарка дивилась гордовито, на питання відповідала, але відчувалось, що вона не дуже в усьому зацікавлена. Консультація була ніякою.
Олександра 01 Червень 2024
Все було добре, прийом сподобався
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Богдана 03 Травень 2024
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Марина 26 Квітень 2024
Це вже не перший візит мій до цього лікаря. Як завжди все було неперевершено, мені дуже подобається цей лікар і його відношення до пацієнтів і сама робота.