Альона Олександрівна - дитячий психолог, нейропсихолог. Спеціалізується на проведенні
нейропсихологічної діагностики та корекції,
діагностики MOXO, діагностики CASD. Працює над корекцією таких станів, як дислексія, дисграфія, диспраксія, РДУГ (Розлад дефіциту уваги та гіперактивность, аутизм (розлади аутистичного спектру (РАС), ЗМР (затримка мовленнєвого розвитку), затримка психічного розвитку (ЗПР), затримка психомовленнєвого розвитку (ЗПМР)
Ольга Ігорівна - спеціалізується на медичній психології. Працює з такими проблемами як апатичний стан, депресивний та тривожно - депресивний розлади, ПТСР, гостра реакція на стрес та панічні атаки, гостра реакція на стрес,
дитяча психологічна травма, розлади харчової поведінки, психологічні травми. Працює з дорослими та дітьми від 3 років. Веде консультацію англійською.
Третьякова Дар’я Олегівна – психолог та нейропсихолог, АВА -терапевт, яка почала практику у 2022 році. Спеціалізується на роботі з дітьми будь-якого віку та надає комплексну підтримку при аутизмі, РДУГ, ЗМР та ЗПМР. Проводить нейропсихологічні консультації, нейрокорекційні заняття, діагностику методами CASD та МОХО, а також створює індивідуальні програми занять. Дар’я має освіту в ХНУ ім. Каразіна та проходила спеціалізовані курси, зокрема з клінічної нейропсихології, поведінкової терапії (RBT/IBT/ABAT) та використання методики CASD. Приймає пацієнтів у Development Clinic та за потреби виїжджає додому
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Лікар веде консультативні прийоми пацієнток, а також проводить кольпоскопію і УЗД жіночих статевих органів. Залежно від індивідуального випадку підбирає необхідні методи контрацепції і гормональної терапії. Займається лікуванням патологій шийки матки, стресового нетримання сечі, лікує порушення менструального-оваріального циклу, метаболічний синдром. Експерт європейського рівня по антивіковій терапії.