Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Проктолог, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Щасний Володимир Михайлович на Doc.ua
Лікар-флеболог, хірург, проктолог, має вищу категорію, проводить ендовенозну лазерну коагуляцію вен, лапароскопічну герніопластику і поздовжню резекцію шлунка, однопортову лапароскопічну холіцістітектомію, степлерну геммороідопексію.
Лікар Проктолог, Хірург Раковчен Микола Савелійович на Doc.ua
Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта з проблемами, «які не прийнято обговорювати». Розумне і обгрунтоване застосування інноваційних медичних технологій в лікуванні захворювань товстого кишечника, ануса і параректальної зони дозволяє домогтися одужання і відновлення працездатності в найкоротші терміни. Доктор володіє всіма проктологічних діагностичними та лікувальними маніпуляціями і процедурами, постійно підвищує свій теоретичний рівень і практичний досвід.
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Нейсі Маджид на Doc.ua
Лікар-хірург, проктолог, комбустіолог, онкохірург. Спеціалізується на загальній хірургії, захворюваннях м'яких тканин, видаленні новоутворень м'яких тканин, проведенні біопсії, лікуванні опіків і обморожень, пластиці шкіри. Здійснює лікування в проктології: гострий парапроктит, свищі прямої кишки, геморой і т. д.
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Пироговський Володимир Юрійович на Doc.ua
Завідувач відділенням проктології Київської обласної клінічної лікарні. Хірург-проктолог, УЗД-фахівець, онколог. Професійні інтереси - лікування анальної тріщини, геморою, ректовагінального свища, паропроктиту (в гострій/хронічній формі), поліпа кишечника, коліту, хвороби Крона та ін.
Лікар Проктолог, Хірург Корнієнко Олександр Володимирович на Doc.ua
Хірург-проктолог вищої категорії виконує операції на черевній порожнині, використовує алопластичні і аутопластичні методи лікування гриж черевної стінки. Проводить хірургічне лікування захворювань товстої і прямої кишки, застосовує силові лазери в загальній і естетичній хірургії і проктології. Лікує гнійні захворювання шкіри, видаляє доброякісні утворення
Лікар Проктолог, Хірург Яремчук Гнат Олександрович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, провідний проктолог, оперує всіма методами лікування запальних захворювань аноректальної області і прямої кишки, включаючи лігування латексними кільцями, трансанальну гемороїдальну деартерилізацію та ін.
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Звіріч Віталій Васильович на Doc.ua
Кваліфікований хірург, зі спеціалізацією на онкології, проктології, торакальної хірургії та УЗ-діагностики. Проводить всі види операцій, володіє сучасними мініінвазивних методик. Проходив стажування за кордоном.
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст  Посохов Дмитро Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Злобенець Сергій Олександрович на Doc.ua
Проктолог-хірург, який веде клінічну практику понад 15 років. Також є досвідченим фахівцем з лікування онкологічних хвороб за профілем проктології. Доктор Злобенец виконує хірургічні операції, проводить ультразвукові дослідження з проктології.
Лікар Проктолог, Хірург Мішура Зоя Іванівна на Doc.ua
Лікар хірург-проктолог проводить консервативне і оперативне лікування пацієнтів, що мають патологію прямої кишки. Використовує сучасні методи діагностики, ставить діагноз ґрунтуючись на анамнезі, клінічних та лабораторних дослідженнях і призначає лікування і необхідні процедури