Андрій Миколайович – хірург-проктолог вищої категорії з 20-річним досвідом роботи у проктології. Лікар приймає дорослих пацієнтів. Проводить консультативний прийом, призначає курс лікування та за необхідності – проводить хірургічне втручання. Все швидко та професійно. До Андрія Миколайовича можна звернутися для лікування геморою, варикозу, аноректальних нориць, тріщин, поліпів прямої кишки, парапроктиту, проктиту та інших проктологічних патологій.
Київ, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 16-В
Висококваліфікований фахівець в питаннях лікування різної патології хірургічними методами. Проводить лікування хворих з гострим апендицитом, гнійно-запальними процесами, грижовою хворобою, холециститом, захворюваннями пухлинної і непухлинної етіології тонкої і товстої кишки, а також іншими гострими і хронічними порушеннями органів черевної порожнини.
Флеболог, проктолог вищої категорії, займається терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д.
Хірург-проктолог, має багаторічний досвід клінічної роботи, володіє всіма сучасними методами діагностики, консервативного та малоінвазивного (безопераційного) лікування проктологічних захворювань, також досконало володіє технікою хірургічних втручань при проктологічній патології. Лікар згідно з правилами проходить курси удосконалення та стажування, як у вітчизняних, так і зарубіжних клініках (Польща, Чехія). Проводить ендоректальне УЗД (прямої кишки) і анального каналу
Лікар спеціалізується в проктології. Займається діагностикою та лікуванням патологій, виявлених в промежині, прямої та ободової кишки, анусі. Виконує процедури хірургічної і терапевтичної проктології
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси