Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Пластичний хірург Яцишин Ігор Вікторович на Doc.ua
Ігор Вікторович має великий досвід у пластичній хірургії, багаторазово проходив стажування і був учасником майстер-класів з пластичної хірургії за кордоном. Професійно володіє хірургічними техніками, що дозволяє значно скоротити відновний період після проведених операцій. Доктор Яцишин индивидульно підходить до кожного пацієнта, враховуючи особливості його стан здоров'я, зовнішності і естетичні уподобання.
Лікар Пластичний хірург Камінський Едгар Анатолійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається пластичною та естетичною хірургією: ринопластикою, отопластикою, фейс-ліфтингом, ендопротезуванням підборіддя, ліпофілінгом молочних залоз, мамопластикою, мастопексіею, ліпофілінгом сідниць і ін.
Лікар Мамолог, Пластичний хірург Якобчук Андрій Анатолійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Доктор Якобчук А.А. виконує всі реконструктивні та естетичні операції в хірургії, включаючи операції на молочній залозі, операції на обличчі та інших областях тіла. Учасник телепроектів «За Живе», «Поверніть мені красу» СТБ; «Говорить Україна» ТРК Україна; постійний автор блогу ТСН.ua; «Обозреватель»; «Forbes woman».
Лікар Пластичний хірург, Хірург Дадаян Варсік Ашотовна на Doc.ua
Варсік Ашотовна є кваліфікованим лікарем у галузі загальної та пластичної хірургії. Спеціалізується на пластичній, реконструктивній, естетичній хірургії. Проводить контурну пластику обличчя, збільшення/зменшення молочних залоз, ліпосакції, ліпофіллінг та інші. Володіє методами малоінвазивних процедур, лапароскопічної хірургії, невідкладних втручань. Є автором наукових статей і двох патентів з питань хірургічних втручань. Володіє англійською мовою
Лікар Пластичний хірург, Флеболог, Хірург, Судинний хірург Огородник Ярослав Петрович на Doc.ua
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Лікар Пластичний хірург, Хірург Стрішенець Володимир Петрович на Doc.ua
Володимир Петрович — сертифікований хірург з багаторічним досвідом практичної та наукової роботи в Україні і США. Спеціаліст в абдомінальній і загальній хірургії, лапароскопічній і роботохірургії, експерт в проведенні реконструктивних, естетичних і пластичних операцій. Виконує консервативне і малоінвазивне лікування, реабілітацію, консультує і навчає пацієнтів щодо дієти, гігієни, здорового способу життя і профілактики хвороб
Лікар Пластичний хірург Логвінов Євгеній Олександрович на Doc.ua
Основним напрямком лікаря є косметична хірургія обличчя і шиї. Омолоджуюча хірургія (підтяжки обличчя, чола, повік, шиї), ринохірургія і імпланти обличчя. Застосування сучасних і малоінвазивних оперативних методів. Ведення післяопераційного процесу і реабілітації. Корекція раніше проведених оперативних втручань
Лікар Пластичний хірург Баранов  Тарас Юрійович на Doc.ua
У своїй практиці лікар використовує сучасні технології та останні відкриття естетичної медицини, щоб добитися ідеального результату. Проводить операції з корекції недосконалостей обличчя і тіла, досвідчений фахівець в області естетичної гінекології. Використовуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта, лікар робить клієнтів красивими і дарує відчуття внутрішньої гармонії
Лікар Пластичний хірург, Хірург Мелоян Ані Робертовна на Doc.ua
Доктор Мелоян - дипломований пластичний хірург, фахівець в області амбулаторної та естетичної хірургії, проводить ін'єкційні методики. Працювала в медичних центрах в Вірменії та Ізраїлі, брала участь у великій кількості з'їздів лікарів, симпозіумів, конференцій.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Крикун  Марина  Сергіївна на Doc.ua
Виконує широкий спектр пластичних операцій на обличчі та тілі із застосуванням найбільш передових європейських методик та апробованих інноваційних авторських підходів.
chevron_left
Показати ще 9 Лікаріautorenew
7 8 chevron_right