Ігор Вікторович має великий досвід у пластичній хірургії, багаторазово проходив стажування і був учасником майстер-класів з пластичної хірургії за кордоном. Професійно володіє хірургічними техніками, що дозволяє значно скоротити відновний період після проведених операцій. Доктор Яцишин индивидульно підходить до кожного пацієнта, враховуючи особливості його стан здоров'я, зовнішності і естетичні уподобання.
Займається пластичною та естетичною хірургією: ринопластикою, отопластикою, фейс-ліфтингом, ендопротезуванням підборіддя, ліпофілінгом молочних залоз, мамопластикою, мастопексіею, ліпофілінгом сідниць і ін.
Доктор Якобчук А.А. виконує всі реконструктивні та естетичні операції в хірургії, включаючи операції на молочній залозі, операції на обличчі та інших областях тіла. Учасник телепроектів «За Живе», «Поверніть мені красу» СТБ; «Говорить Україна» ТРК Україна; постійний автор блогу ТСН.ua; «Обозреватель»; «Forbes woman».
Варсік Ашотовна є кваліфікованим лікарем у галузі загальної та пластичної хірургії. Спеціалізується на пластичній, реконструктивній, естетичній хірургії. Проводить контурну пластику обличчя, збільшення/зменшення молочних залоз, ліпосакції, ліпофіллінг та інші. Володіє методами малоінвазивних процедур, лапароскопічної хірургії, невідкладних втручань. Є автором наукових статей і двох патентів з питань хірургічних втручань. Володіє англійською мовою
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Володимир Петрович — сертифікований хірург з багаторічним досвідом практичної та наукової роботи в Україні і США. Спеціаліст в абдомінальній і загальній хірургії, лапароскопічній і роботохірургії, експерт в проведенні реконструктивних, естетичних і пластичних операцій. Виконує консервативне і малоінвазивне лікування, реабілітацію, консультує і навчає пацієнтів щодо дієти, гігієни, здорового способу життя і профілактики хвороб
Основним напрямком лікаря є косметична хірургія обличчя і шиї. Омолоджуюча хірургія (підтяжки обличчя, чола, повік, шиї), ринохірургія і імпланти обличчя. Застосування сучасних і малоінвазивних оперативних методів. Ведення післяопераційного процесу і реабілітації. Корекція раніше проведених оперативних втручань
У своїй практиці лікар використовує сучасні технології та останні відкриття естетичної медицини, щоб добитися ідеального результату. Проводить операції з корекції недосконалостей обличчя і тіла, досвідчений фахівець в області естетичної гінекології. Використовуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта, лікар робить клієнтів красивими і дарує відчуття внутрішньої гармонії
Доктор Мелоян - дипломований пластичний хірург, фахівець в області амбулаторної та естетичної хірургії, проводить ін'єкційні методики. Працювала в медичних центрах в Вірменії та Ізраїлі, брала участь у великій кількості з'їздів лікарів, симпозіумів, конференцій.
Виконує широкий спектр пластичних операцій на обличчі та тілі із застосуванням найбільш передових європейських методик та апробованих інноваційних авторських підходів.