Займається ринопластикою, отопластикою, блефаропластикою, ліпосакцією, ліпофілінгом, ліпомоделюванням, пересадкою волосся. Автор 11 патентів України на корисну модель. Понад 14 друкованих публікацій, 4 доповідей на міжнародних конференціях з пластичної та судинної хірургії, спеціаліст з трансплантації волосся
Заслужений лікар України, видатний український пластичний і реконструктивний хірург більше з 20-річним досвідом роботи. Віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук. З 2005 по 2010 рр. був особистим лікарем президента України. Завдяки унікальному дару, колосальному досвіду і фундаментальним знанням доктор Валіхновський і його клініка з 2012 року були обрані в якості партнера і експерта найпопулярніших телевізійних проектів - «Поверніть мені красу» ( «1 + 1»), «Я соромл
Пластичний хірург - дійсний член Американської Академії косметичної хірургії, Міжнародного та Всеукраїнського Товариства естетичної пластичної хірургії, AACS, ISAPS, ВАПРЕХ.
Висококваліфікований пластичний хірург, що володіє великим досвідом роботи, визнаний одними з кращих у своїй професії. Підтвердження тому - безліч міжнародних сертифікатів і дипломів, а також позитивних відгуків вдячних пацієнтів. Протягом багатьох років працює на благо своїх пацієнтів, щоб допомогти повернути віру в себе, підвищити самооцінку і з задоволенням дивитися на своє відображення в дзеркалі.
Лікар займається контурною пластикою, ринопластикою, здійснює корекцію молочних залоз, підтяжку, ліпосакцію.
Лікар Симонов є автором унікальних методик в області корекції форми грудей і живота. Співавтор 5-ти винаходів, 15-ти наукових статей і різних методик корекції хірургічних операцій. Нагороджений почесним орденом «Лицар Вітчизни» за внесок в розвиток сфери пластичної хірургії України. Номінований на звання «Кращий пластичний хірург України 2018»
Ігор Германович - досвідчений мамолог і онколог, проводить всебічну терапію доброякісної і злоякісної патології молочної залози, включаючи оперативні втручання, реконструктивну пластику грудей. Регулярно бере участь в конференціях, які зачіпають питання раку грудей, пластичну і естетичну хірургію.
Лікар Андрій Валерійович - пластичний хірург, хірург з 19-ти річним досвідом. Є членом Всеукраїнської асоціації реконструктивних, естетичних і пластичних хірургів. Лікар володіє всіма методиками, застосовуваними в сучасній пластичній хірургії та естетичній медицині, такими як лазерна хірургія, контурна пластика і ін'єкційна косметологія.
Доктор медичних наук, заслужений лікар України, лікар-отоларинголог вищої категорії. Спеціалізується на проведенні функціональної ринопластики (пластика носа), за роки своєї роботи виконав понад 10 000 успішних операцій в отоларингології
Провідний пластичний хірург України, кандидат медичних наук, завідувач відділенням пластичної хірургії клініки АНА-КОСМО, Національний секретар в Україні престижного міжнародного співтовариства пластичних хірургів ISAPS і дієвий член Всеукраїнської асоціації естетичних і пластичних хірургів. За 30 років роботи провів більше 14 000 успішних операцій і запатентував 15 ноу-хау. Географія його клієнтів покриває не тільки Україну і ближнє зарубіжжя, а й Німеччину, Швейцарію і США. Регулярно виступає експертом в таких телепередачах: Сніданок з 1 + 1 (1 + 1); За живе (СТБ); Говорить Україна (ТРК Україна); Я Соромля свого тела (СТБ).