Отоларинголог вищої категорії зі стажем більше десяти років. Доктору належить чотири патенти на методики лікування в ЛОР-практиці. Проводить малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух, лікує доброякісні утворення, робить ріносептопластику, вазомоторний риніт
Пластичний хірург, лікар-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Сертифікований член Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), член Міжнародної Асоціації Естетичних пластичних хірургів (ISAPS). Здійснює пластичні операції на обличчі і тілі. Провів понад 7000 операцій. Опублікував більше 15 наукових робіт в спеціалізованих науково-популярних виданнях, має понад 50 дипломів і сертифікатів міжнародного зразка.
Лікар Андрій Валерійович - пластичний хірург, хірург з 19-ти річним досвідом. Є членом Всеукраїнської асоціації реконструктивних, естетичних і пластичних хірургів. Лікар володіє всіма методиками, застосовуваними в сучасній пластичній хірургії та естетичній медицині, такими як лазерна хірургія, контурна пластика і ін'єкційна косметологія.
Онкохірург. Пластичний хірург. Проводить класичний і ендоскопічний ліфтинг тканин обличчя і шиї, ендоскопічний ліфтинг тканин лоба, блефаропластику верхніх і нижніх повік. Спеціалізується на ринопластиці, отопластиці.
Геннадій Маркович за плідні роки своєї праці провів більш ніж 35 00 пластичних, реконструктивних та естетичних операцій, кожен рік лікар успішно виконує близько 1500 операцій, даруючи бажаний результат своїм пацієнтам. Геннадій Маркович займається і науковою роботою, так, його авторству належить більш ніж 15 наукових робіт, виданих у спеціалізованій медичній періодиці.
Висококваліфікований пластичний хірург, який спеціалізується на проведенні інтраліпотерапіі, редермалізації, контурної пластики і ботулінотерапіі та інших новітніх омолоджуючих технологій.
Ігор Вікторович має великий досвід у пластичній хірургії, багаторазово проходив стажування і був учасником майстер-класів з пластичної хірургії за кордоном. Професійно володіє хірургічними техніками, що дозволяє значно скоротити відновний період після проведених операцій. Доктор Яцишин индивидульно підходить до кожного пацієнта, враховуючи особливості його стан здоров'я, зовнішності і естетичні уподобання.
Кандидат медичних наук. Лікар-хірург вищої категорії, пластичний хірург. Пріоритетним напрямком є пластична хірургія і малоінвазивні методи омолодження обличчя і тіла. Виконує широкий перелік пластичних оперативних втручань, крім того, здійснює процедуру склеротерапії
Доктор вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук, пріоритетними напрямками роботи для нього є пластична хірургія, флебологія, герніологія, хірургічні методи лікування метаболічних розладів та ожиріння і загальна хірургія. Лікар виконав понад 5000 оперативних втручань за роки своєї роботи.