Юлія Олександрівна проводить своїм клієнтам дерматоскопію, плазмоліфтинг, фототерапію, видаляє новоутворення шкіри. Лікує алергічний, атопічний дерматит, мікози шкіри та її придатків, захворювання волосся, акне, демодекоз, нейродерміт. Володіє технікою кріодеструкції, електропараціі, міостимуляції, кріостімуляціі. Допомагає при відновленні після хірургічних втручань. Володіє всіма методами видалення новоутворень шкіри, а також технікою дерматоскопії на системі штучного інтелекту FotoFinder.
Доктор спеціалізується на дерматовенерології дерматоонкології. Проводить лікування шкірних хвороб, здійснює цифрову дерматоскопію, електрокоагуляцію, радіохвильове і кріохірургічне видалення новоутворень шкіри
Валерій Валерійович спеціалізується на амбулаторно-поліклінічній хірургії в повному обсязі, виконує будь-які хірургічні втручання, включаючи лапароскопічні захворювання органів черевної порожнини. Проводить діагностику і лікування новоутворень шкіри, підшкірної клітковини, внутрішніх органів
Сергій Анатолійович лікує рак шкіри (меланома), виконує дерматоскопію, панч біопсію шкіри, займається видаленням новоутворень шкіри, бородавок і папілом
Лікар спеціалізується на сімейній медицині та онкології. Проводить консультативний прийом, шліфування, епіляцію, видалення папілом, бородавок і судин, контурну пластику, безопераційну блефаропластику. Лікує доброякісні новоутворення шкіри, акне і атопічний дерматит
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в мамології. Займається такими захворюваннями як лактостаз, масталгія, гінекомастія, доброякісні та злоякісні пухлини молочної залози і т. Д. Веде прийом пацієнток старше 12 років
Оксана Вячеславівна проводить лікування і діагностику хвороб шкіри, нігтів, волосся. Діагностує і лікує гострі шкірні патології, хронічні захворювання (псоріаз, екзема, вугрової хвороба та інші), хвороби, що передаються статевим шляхом (мікоплазми, уреаплазми, дерматофіброма і т.д.). Має навички дерматоскопії, видалення доброякісних новоутворень шкіри, діатермокоагуляції і кріодеструкції. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років