Лікар консультує дорослих та дітей з проблемами на шкірі, волосистій частині голови, нігтів та статевих органів. Здійснює видалення новоутворень на шкірі: родимки, бородавки, папіломи тощо. Проводить діагностику на рак шкіри апаратом Дерматоскоп.
Наталія Василівна має 30-річний унікальний стаціонарний досвід лікування хвороб, що передаються статевим шляхом: Сифіліс, Хламідіоз, Трихомоніаз, Мікоплазмоз, Уреоплазмоз та їх ускладнень. Має власні оригінальні методики лікування хронічного простатиту та хронічного рецидивуючого Трихомоніазу та Хламідіозу. Лікар досвідченний з лікування дітей, які заразилися від батьків побутовим шляхом. З 2008 року займається також професійно косметологією – контурна пластика для збільшення губ, вилиць. Редермалізація. Навички косметології використовує під час лікування ін'єкціями хронічні шкірні хвороби.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 28 відгуків
Аріна 10 Листопад 2024
Візит пройшов чудово. Лікар дуже сподобався.
Владислав 29 Жовтень 2024
Доктор опытный, именно к такому доктору я хотел прийти на прием, для меня главное опыт доктора. Рекомендации, которые дала доктор, надеюсь мне помогут. Первое впечатление о докторе очень хорошее
Анастасія 16 Травень 2024
Лікар професійний, сподобався
Артем 01 Травень 2024
Дуже кваліфікований спеціаліст, гарно ставиться до пацієнтів, візитом до лікаря задоволені
Дмитро 23 Квітень 2024
Ольга 23 Квітень 2024
Світлана 11 Квітень 2024
На прийомі все було добре, лікар пояснила що і як треба робити, прийом сподобався