5
Лікар Дерматолог, Трихолог, Косметолог Цекова Юлія Юріївна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Цекова Юлія Юріївна

Лікар вищої категорії
20 років досвіду
Дорослі
Діти
Юлія Юріївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри і волосся. Проводить діагностику шкіри голови, волосся, невусів (трихоскопія, дерматоскопія), виконує біоревіталізацію, плазмотерапію, мезотерапію, ботулінотерапію. Займається лікуванням дерматитів, акне, трихопатії у дітей та ін.
DailyMedical (Дейлі Медікал), медичний центр для дітей та дорослих
Трихолог, первинна консультація - 550 грн; Трихолог, повторна консультація - 500 грн; Дерматолог, первинна консультація- 500 грн; Дерматолог, повторна консультація - 450 грн.
пр. Гагарина, 99 Дна карті
Бабушкінський (Шевченківський)
650 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Сб 25 Вересень Нд 26 Вересень Пн 27 Вересень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
5.0
К-сть відгуків
552
Рекомендації
545
1
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
552 Відгуки
Рекомендую
Захарова 13 Липень 2021
Доктор выписала правильное лечение, которое помогает. Правильно все объяснила что происходит. Понравился прием.  
Рекомендую
Татьяна 07 Травень 2021
Визитом осталась довольна, врач компетентен полностью в своей работе.
Рекомендую
Максим 29 Квітень 2021
Прием нам очень понравился. Врач очень подробно все посмотрела, описала. Замечаний по приему нет
Рекомендую
Дмитро 23 Квітень 2021
Очень компетентная. Все правильно мне рассказала, показала. Она большая молодец
Рекомендую
Ольга 23 Лютий 2021
Это лучший доктор. До этого я была у других врачей, это лучший специалист которая разобралась в моей проблеме. Я очень довольна, буду рекомендовать всем.
Рекомендую
Виктория 18 Лютий 2021
Доктор очень приятный. Думаю, что диагноз поставлен правильно, было назначен курс лечения, надеюсь что поможет. Доктора выбирала по отзывам, доктор мне понравилась, внимательная, компетентная.
Рекомендую
Тимур 12 Лютий 2021
Доктор внимательный, умеет слушать, доступно рассказывает и очень лояльный. Прием нам понравился
Рекомендую
Алексей 19 Січень 2021
Я задоволений, лікар відразу поставила мені діагноз. Він був правильним. Лікар приділила багато часу. Призначила мені добре лікування. І все добре. 
Рекомендую
Анна 08 Січень 2021
Мне очень нравится данный доктор и ее подход. Все детально рассказывает и по симптомам и по препаратам которые назначает, для чего они и как работают. Очень приятно вести диалог с данным специалистом. Не первый раз уже на приеме.
Рекомендую
Павел 08 Січень 2021
Был приятно удивлен вниманием и хорошей консультацией. Я узнал много полезной информации на первом приеме. Будем продолжать лечиться и прейдём на повторный прием. Мне все понравилось.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро