Доктор веде прийом у власній приватній клініці Область професійної діяльності фахівця - комплексна допомога в діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся,нігтів,, онкодерматологогія, дерматохірургія, інфекційних захворювань статевих органів (включаючи венеричні).
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 1907 відгуків
Олексій 27 Березень 2025
Все добре було на візиті. Дякую.
Неля 20 Березень 2025
Все пройшло чудово. Вийшла з лікарні вже без проблеми.
Швидко та якісно, рекомендую.
Владислав 06 Березень 2025
Лікар хороший фахівець.
Ірина 06 Березень 2025
Лікар був дуже чуйний , уважний, правильно інтерпретував всі аналізи, призначив, потрібне лікування, також мені допомогли, коли мені мені стало трохи зле в клінініці, я дуже задоволена лікарем і персоналом. Дякую!
Кіра 01 Березень 2025
Лікар сподобався, все було супер на візиті. Прийняли мене доволі швидко, саме головне вчасно, по часу було навіть трішки раніше. Добре пройшов візит, немає ніяких заперечень.
Дарья 29 Січень 2025
Все сподобалося, лікар гарно ставиться до пацієнтів, будемо лікуватися далі. Нарешті я знайшла свого дерматолога, лікарем дуже задоволена
Єлизавета 27 Січень 2025
Дуже грамотний лікар, провів огляд , надав рекомендації і проконсультував щодо подальштх дій, плануємо повторні звернення згодом, дякую.
Марія 21 Січень 2025
Сергій Михайлович хороший лікар, професійний. Швидко пройшов візит, все було нормально.
Тетяна 15 Січень 2025
Добре пройшов візит у цього лікаря. Лікар досить нормально та доступно все пояснив, прописав лікування. Загалом лікар мені дуже сподобався, я залишилася задоволена візитом.
Тимур 25 Грудень 2024
Консультация прошла очень хорошо, я получила ответы на свои вопросы, то что ожидала, то подтвердилось. Все прошло хорошо