Лікар Венеролог, Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог, Дерматохірург Закриничний Сергій Михайлович на Doc.ua
Відгуків: 2059
Доктор веде прийом у власній приватній клініці Область професійної діяльності фахівця - комплексна допомога в діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся,нігтів,, онкодерматологогія, дерматохірургія, інфекційних захворювань статевих органів (включаючи венеричні).
Рейтинг лікаря
2059
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 2059 відгуків

Ольга 19 Серпень 2026
Прийом сподобався
Данило 14 Серпень 2026
Чудово пройшов візит. Дуже добрий лікар.
Марія 12 Серпень 2026
Єва 12 Серпень 2026
Мая 11 Серпень 2026
Знаємо цього лікаря уже дуже давно, Сергій Михайлович дуже добрий та гарний лікар. Візит пройшов чудово.
Анастасія 06 Серпень 2026
Все добре було на візиті. Сподобався підхід лікаря до дитини
Анастасія 06 Серпень 2026
Світлана 04 Серпень 2026
Все було чудово на візиті
Павло 03 Серпень 2026
Все добре було на консультації в лікаря.
Ситуацію виправлено
Сергій 03 Серпень 2026
Візит тривав всього двадцять хвилин. Також лікар гне тільки свою лінію, не слухав мене абсолютно. Не хотів почути мене, саме з тим чим я звернувся до нього, мої проблеми зі здоров'ям. Натомість чомусь почав шукати нові проблеми. Мені потрібно було вияснити для себе особисто у чому саме полягає моя проблема, але на жаль цього я так і не почув від лікаря.
Закриничний Сергій Михайлович 04 Серпень 2026
Пацієнт знаходився на прийомі більше 30 хвилин. Він ретельно був опитан, повністю роздягнут, виконана дерматоскопія висипів по всій шкірі. Поставив під сумнів діагноз, котрий у нього з дитинства, тому що цей діагноз ніяк не співподає з проявами, котрі він описав. На момент звернення проявів цій хвороби не було. Це також ставить під сумнів той діагноз. Тому було рекомендовано з'явитися при загостренні хвороби щоб оглянути, зробити дерматоскопію, взяти біопсію для остаточного діагнозу. Була виконана внутрішкірна проба на лідокаін і пацієнт знаходився на прийомі ще 20 хвилин ( безкоштовно). Пацієнт скаржиться на те що я " Натомість чомусь почав шукати нові проблеми"- лікарів вчать доглядати усе, тому що кожні деталі мають велике значення і паціент не може знати, що має значення для постанови діагнозу. Також по іншій проблемі у пацієнта були взяти аналізи, котрі очікуємо. Не розумію претензій.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11