Врач Венеролог, Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог, Дерматохирург Закриничный Сергей Михайлович на Doc.ua
Отзывов: 2057
Консультация от800 грн
Доктор ведет прием в собственной частной клинике Область профессиональной деятельности специалиста - комплексная помощь в диагностике и лечении заболеваний кожи, волос, ногтей, онкодерматологологии, дерматохирургии, инфекционных заболеваний половых органов (включая венерические).
Рейтинг врача
2057
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 2057 отзывов

Марія 12 Август 2026
Єва 12 Август 2026
Мая 11 Август 2026
Знаємо цього лікаря уже дуже давно, Сергій Михайлович дуже добрий та гарний лікар. Візит пройшов чудово.
Анастасія 06 Август 2026
Все добре було на візиті. Сподобався підхід лікаря до дитини
Анастасія 06 Август 2026
Світлана 04 Август 2026
Все було чудово на візиті
Павло 03 Август 2026
Все добре було на консультації в лікаря.
Ситуацию исправлено
Сергій 03 Август 2026
Візит тривав всього двадцять хвилин. Також лікар гне тільки свою лінію, не слухав мене абсолютно. Не хотів почути мене, саме з тим чим я звернувся до нього, мої проблеми зі здоров'ям. Натомість чомусь почав шукати нові проблеми. Мені потрібно було вияснити для себе особисто у чому саме полягає моя проблема, але на жаль цього я так і не почув від лікаря.
Закриничный Сергей Михайлович 04 Август 2026
Пацієнт знаходився на прийомі більше 30 хвилин. Він ретельно був опитан, повністю роздягнут, виконана дерматоскопія висипів по всій шкірі. Поставив під сумнів діагноз, котрий у нього з дитинства, тому що цей діагноз ніяк не співподає з проявами, котрі він описав. На момент звернення проявів цій хвороби не було. Це також ставить під сумнів той діагноз. Тому було рекомендовано з'явитися при загостренні хвороби щоб оглянути, зробити дерматоскопію, взяти біопсію для остаточного діагнозу. Була виконана внутрішкірна проба на лідокаін і пацієнт знаходився на прийомі ще 20 хвилин ( безкоштовно). Пацієнт скаржиться на те що я " Натомість чомусь почав шукати нові проблеми"- лікарів вчать доглядати усе, тому що кожні деталі мають велике значення і паціент не може знати, що має значення для постанови діагнозу. Також по іншій проблемі у пацієнта були взяти аналізи, котрі очікуємо. Не розумію претензій.
Дмитро 30 Июль 2026
Ольга 30 Июль 2026
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11