Лікар Дерматолог, Дерматоонколог Сафанков Валерій Іванович на Doc.ua

Відгуки про Сафанков Валерій Іванович

Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні доброякісних та злоякісних новоутворень шкіри: папіломи, бородавки, невуси, гемангіоми, дерматофіброми, пігментні плями та ін. Також проводить лікування акне, розацеа, себорейного дерматиту та інших захворювань шкіри.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 455 відгуків

Поліна 04 Серпень 2025
На прийомі у лікаря була дружня атмосфера, все було спокійно, в кабінеті чисто  і дуже гарно. Прийом відбувся навіть раніше запланованого часу, не примушувати чекати свого часу, все було дуже зручно. Лікар одразу до себе привернув, відповів на всі мої питання, дуже ретельно провів огляд. Також мені сподобалось, що лікар чітко, своїми словами, без незрозумілих медичних термінів все пояснив, все було зрозуміло. Лікар дав свої рекомендації, висновки, заспокоїв в першу чергу. Прийом у лікаря сподобався
Світлана 02 Серпень 2025
Дуже сподобався лікар, візит пройшов доволі гарно. Все дійсно було добре на візиті у цього лікаря.
Поліна 25 Липень 2025
Алла 17 Липень 2025
Лікар компетентний фахівець.
Ганна 15 Липень 2025
Дмитро 14 Липень 2025
Ольга 26 Червень 2025
Доктор очень грамотный специалист, правильно мне все рассказал, ввел в курс дела, наглядно на фото все показал, посоветовал как быть дальше и что делать. Очень хороший доктор, все было коротко и ясно
Вероніка 17 Червень 2025
Видно, что человек опытный, быстро и ясно все объяснил.
Надія 14 Червень 2025
Все сподобалось лікар мене оглянув все мені доступно пояснив по діагнозу зараз та потім що робити хронічна хвороба .Все добре було
Наталія 15 Травень 2025
Все было отлично. Прием прошел очень быстро, мы сделали даже то что не планировали, доктор проконсультировал и провел быстро процедуру. Планирую к доктору еще обращаться
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу