Софія Вікторівна займається діагностикою та лікуванням захворювань молочних залоз. Проводить профілактичний огляд пацієнток, дає рекомендації по грудному вигодовуванню. Є активним учасником міжнародних конференцій, симпозіумів та майстер-класів.
Асланов Рагим Асланович — лікар із широкою спеціалізацією в онкохірургії, мамології, онкодерматології, пластичній та абдомінальній хірургії, а також проктології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань молочних залоз, включно з доброякісними та злоякісними новоутвореннями, проводить пункційну біопсію, трепан-біопсію, аспірацію кіст та сучасне хірургічне лікування. Виконує як органозберігаючі, так і реконструктивно-пластичні операції на молочній залозі. Спеціалізується також на лікуванні онкопатології шкіри та внутрішніх органів: виконує висічення та широке видалення новоутворень шкіри, біопсійні та діагностичні маніпуляції, а також лікування онкологічних захворювань органів черевної порожнини. Поєднує високий рівень хірургічної майстерності, сучасні онкологічні підходи та індивідуальне ставлення до кожного пацієнта.
Катерина Миколаївна зарекомендувала себе, як відмінний лікар в питаннях лікування захворювань шийки матки. Консультує з питань вагітності та супроводжує її. Проводить маммологічний прийом. Експерт в області УЗ-діагностики, проводить УЗД при вагітності. Також лікар консультує і проводить лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку і вміє знайти підхід навіть до самих маленьких пацієнтів
В.П. Паукова досвідчений лікар-мамолог, вона діагностує патологічні процеси в жіночій молочній залозі (мастопатія, фіброзно-кістозна хвороба, мастити і ін.) і лікує їх.
Лікар здійснює прийом дорослих і дітей з 3 років. Виконує оперативні втручання на органах черевної порожнини, операції при пахових, пупкових і вентральних грижах, лікування опіків. Крім того, лікар проводить УЗД органів черевної порожнини, щитовидної, передміхурової і молочної залоз, нирок, сечового міхура судин нижніх кінцівок
Лікар-мамолог, онколог вищої категорії, кандидат медичних наук з досвідом роботи більше 35 років. Проводить консультативний прийом для лікування таких захворювань, як мастит, рак молочної залози, мастопатія, мастодинія, гіпертрофія молочної залози та ін.
Лікар-мамолог першої категорії, займається діагностикою та лікуванням запальних, ендокринних, доброякісних і інших захворювань молочних залоз. Оксана Олександрівна є учасником науково-практичних конференцій і семінарів, що стосуються онкології, мамології, реконструктивної та пластичної хірургії.
Спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як кандидоз, кіста яєчника, ендометріоз, вульвовагініт та ін.
Олександр Леонідович проводить весь спектр амбулаторних операцій, займається лікуванням при патології судин, захворювань шкіри і підшкірної клітковини. Володіє методиками діагностування родимок: ректороманоскопією і пункційної діагностикою. Постійний учасник міжнародних конференцій, має 5 друкованих наукових робіт та 3 раціоналізаторських пропозиції, які присвячені профілактиці та лікуванню хірургічних та онкологічних захворювань