Юрій Миколайович виконує консервативне і хірургічне лікування хвороб гінекологічного профілю. Він спеціалізується на лазерній терапії патологій шийки матки. Також він проводить оперативну гістероскопію.
Лікар з великим досвідом лікування гінекологічниї захворювань. Проводить різноманітні маніпуляції та процедури, серед яких: переривання вагітності, УЗД органів малого тазу, введення та видалення внутрішньоматкової спіралі, радіохвильове або лазерне лікування ерозії.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Займається лікуванням міоми матки, ерозії шийки матки, ендометріозу, патологій шийки матки та ін. Виконує оперативні втручання.
Акушер-гінеколог, має вищу кваліфікаційну категорію, область професійного інтересу - лапароскопічні і гістероскопічні оперативні втручання на жіночих репродуктивних органах, проведення реконструктивно-відновних пластичних операцій. Кандидат медичних наук.
Лікар Богданова Н.В. займається корекцій всього спектра розладів жіночої репродуктивної сфери, включаючи ендокринні порушення, розлади менопаузи, запальні процеси в матці і придатках, інфекції та ін.
Наталя Петрівна займається індивідуальним веденням вагітних жінок, підготовкою до планованої вагітності, терапією основних, супутніх і пов'язаних з гінекологічної сферою патологій організму жінки.
Акушер-гінеколог першої категорії, в професійні інтереси якого входить лікування запальних процесів, статевих інфекцій, кіст, міоми, ендометріозу, патологій шийки матки. Також даний фахівець веде вагітність, встановлює / отримує внутрішньоматкові спіралі.
Має першу категорію з гінекології та ультразвукової діагностики. В область професійних інтересів Тетяни Анатоліївни входить лікування статевих інфекцій, гормональних розладів (аменорея/дисменорея), патологій шийки матки (ерозія/дисплазія).
Серед пріоритетних напрямків роботи доктора Столт - лікування хвороб, що вражають шийку матку (проведення кольпоскопії, лазерної вапоризації, радіохвильової терапії, кріодеструкції, конізації шийки матки) лікування хвороб, які можуть передаватися статевим шляхом, лікування за профілем ендокринної гінекології.