Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, веде вагітність, одним з основних напрямків роботи є оперативна гінекологія (лапароскопія, внутрішньоматкова хірургія та ін.). Виявляє причини безпліддя і проводить лікування, веде пацієнток з ендометріозом, міомою матки, захворюваннями шийки матки і т.д.
Акушер-гінеколог (перша категорія), проводить кріодиструкцію, конізацію і радіохвильову коагуляцію шийки матки, біопсію шийки матки, кольпоскопію. Спеціаліст здійснює вакцинацію проти раку шийки матки.
Акушер-гінеколог, має вищу категорію, володіє ультразвуковими і кольпоскопічними методами діагностики, здійснює лікування патологій ендокринної гінекології, захворювань шийки матки, запальних захворювань і доброякісних новоутворень матки і придатків, безпліддя.
Лікар акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, займається веденням вагітності, лікуванням гінекологічних захворювань, жіночим безпліддям, а також лікуванням патологій шийки матки, ендокринної гінекології.
Головний лікар "Oxford Medical" в Одесі, гінеколог-ендокринолог, область професійного інтересу - відеокольпоскопічна діагностика патологічних змін шийки матки, включаючи інші хвороби жіночих органів репродукції.
Ольга Сергіївна є спеціалістом із пренатальної діагностики, займається спостереженням вагітності та лікуванням патологій у гінекології, також її сфера діяльності включає профілактику передчасних пологів, терапію дистрес-синдрому у плоду, фетоплацентарної недостатності та ін.
Доктор Стешенко є фахівцем з оперативної гінекології, зокрема лапароскопічної. Так, Валерій Миколайович здійснює операційні втручання при ендометріозі, кістах яєчника, ерозії, міомі і т.д.
Лікар займається лікуванням захворювань зовнішніх статевих органів, шийки матки, дисплазії матки, поліпів. Спеціаліст проводить такі процедури: фотокольпоскопія, лапароскопія.
кріодеструкція та радіохвильова терапія тощо.