Дитячий гінеколог, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - лікування патологій статевих органів у дівчаток і підлітків, лікування запальних захворювань, порушень гормонального походження репродуктивних органів (включаючи пізніше настання менструацій, відсутність менструацій і ін.).
Лікар гінеколог, працює з дітьми, проводить консультативний прийом, а також УЗД для виявлення різних патологій, що дозволяє ефективно лікувати кісту яєчника, молочницю, вагініт, оофорит і т.д.
Доктор спеціалізується на онкогінекології. Автор і співавтор 40 наукових робіт в Україні і за кордоном, 3-х патентів на корисну модель. Також, має представлену в друк монографію «Патогенетичне обгрунтування гормонотерапії злоякісних пухлин яєчника»
Іванна Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій жіночих статевих органів, веденні вагітності, оперативної гінекології, підборі методів контрацепції. Також лікар проводить такі види діагностики як: УЗД, пункція, біопсія, лапароскопія, гістероскопія та ін.
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, УЗД-діагностики та генетики. Лікує захворювання шийки матки, веде спостереження за пацієнтами в період вагітності. Щорічна участь у всесвітніх конгресах Фонду Медицини Плода і міжнародного суспільства ультразвуку ISUOG. Постійна участь у профільних школах, конгресах і профілабах
Лікар акушер-гінеколог, лікар УЗ-діагностики, спеціалізується на гінекологічному УЗД, пренатальному скринінгу, інвазивній діагностиці органів малого таза.
Володіє методиками лікування хвороб запальної природи, що виникають в жіночій репродуктивній системі, хвороб, які можуть передаватися статевим шляхом. Лікар Ванат займається діагностуванням різних порушень гормонального балансу, коригуванням оваріально-менструального циклу (дисменореї, аменореї), лікуванням безпліддя.
Оксана Миколаївна спеціалізується на сімейних і партнерських пологах, природному розродженні жінки, також на кесаревому розтині. Лікар постійно удосконалює професійні навички, відвідуючи практичні семінари, міжнародні конференції та курси підвищення кваліфікації.
Лікар акушер-гінеколог першої лікарської категорії, займається проведенням гінекологічного УЗД, веденням вагітності, в тому числі і після ЕКЗ, лікуванням гінекологічних захворювань.